Ücretsiz FIFA oyunu Türkiye’de yayında - Haberler - indir.com

Ücretsiz FIFA oyunu Türkiye’de yayında

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-06 16:15:02
Editör : B. Deniz Yaylacı
Kategori : Etkinlik

Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olan Electronic Arts tarafından geliştirilerek ortaya çıkarılan ve ücretsiz olan bilgisayar oyunu EA Sports FIFA Online 4, Türk oyuncularla buluşma şansı yakaladı. Yayıncı firma 101XP olan oyunu tamamen Türkçe yayınladı. Bununla birlikte aralarında Türkiye Süper Lig'in de yer aldığı ve 30'un üzerinde lige aracılık eden FIFA Online 4'ün maç anlatımında Murat Kosova ve Nebil Evren gibi isimler yer aldı. 

                         

FIFA Online Türkiye'ye geliyorFIFA Online Türkiye'ye geliyor

FIFA Online 4 Türkiye sunucuları açıldı!
En büyük oyun geliştiricilerinden biri olan Electronic Arts geliştirilen ve ücretsiz olarak ortaya çıkarılan bilgisayar oyunu EA Sports FIFA Online 4 Türk oyuncularla buluştu. FIFA Online 4'ün sunucuları Türk oyunculara açıldı.  Bununla birlikte oyun tamamen Türkçe olarak oyuncularla buluşturuldu. Türkçe oynanma imkanı bulunan FIFA Online 4 'ün yayıncı imzasında birçok oyuna katkıda bulunan ve birçok oyunda adı yer alan 101XP yer alıyor. 

Farklı oyun modları ve karşılaştırma türleri mevcut!

FIFA Online 4'de farklı oyun modları ve de karşılaştırma türleri yer alıyor. Bununla birlikte oyun ücretsiz. Oyunda UEFA Şampiyonlar Ligi ve 30+ farklı Lig ve 600'den fazla takım yer alıyor.  FIFA Online 4, 101XP'nin resmi sitesi üzerinden indirilebiliyor. 

Türkiye Süper Ligi ve Türkçe Dil Seçeneği ve Seslendirme!

                               

FIFA Online 4'de geçmişten bu yana gelmiş tam tamına 17.000 furbolcuyu bünyesinde barındırıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, ve Tüm Türkiye Süper Lig takımları hem Türk, hem de global oyuncuların kullanımına açık. Oyun gerek ara yüzü, gerek ise seslendirmesi ile tamamen Türkçe. Türk oyuncularla buluşturulan oyunun seslendirmesini ise futbol dünyasının ünlü sunucularından olan Murat Kosova ve Nebil Evren gerçekleştirdi. FIFA Online 4'ü seslendiren ve sahne arkasında konuşan Murat Kosova, “Amacımız, özel ve özgün futbol atmosferini evinize getirmekti, umarım başarmışızdır.” cümlelerini dile getirdi. Nebil Evren ise “Ben seslendirirken çok eğlendim, eminim sizler de oynarken çok eğleneceksiniz” yorumlarını eklemeyi ihmal etmedi. 

FIFA Online 4 Detayları 

Türkiye’deki oyuncular için sunulan içerikler;

  • 1v1 Dereceli Maçlar
  • Teknik Direktörlük Modu
  • Lig Maçları
  • Arkadaşlarla oynamak için özel maçlar

Oyunun açılış versiyonunda oyun içi kulüpler ve farklı klasmanlardan futbolcular bulunuyor. 

  • Live: Aktif olarak futbol oynayan futbolcular ve şu anki kulüpleri
  • Club Heroes: Maksimum genel puanları 98 olan en ünlü 200 futbolcu
  • World Hero Debut: Oynadıkları milli takımlarındaki ilk maçlarında mükemmel performans ortaya koymuş veya Dünya Şampiyonası’nda harika performans sergilemiş aktif ve geçmiş yıldızları
  • Turkish Club Stars: Türkiye’de aktif olarak futbol oynayan 60 ünlü futbolcu 

                                       


EA Sport FIFA Online 4, 2 Eylül'de açılıyor!EA Sport FIFA Online 4, 2 Eylül'de açılıyor!

PAYLAŞ