Ücretsiz Fifa 14 Android ve iOS'da - Haberler - indir.com

Ücretsiz Fifa 14 Android ve iOS'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Futbol severlerin çok sevdiği ve ilgi ile takip ettiği efsaneleşmiş oyun FIFA'nın 2014 sürümü Android ve iOS için çıktı. Şirket kısa bir süre önce FIFA 14 Android ve FIFA 14 iPhone sürümlerini tanıttı.

Hatırlayacağınız gibi sitemizde kısa bir süre önce FIFA 14 indir'ün Windows sürümünün demosunu ücretsiz olarak yayınlamıştık.

FIFA 14'ü ücretsiz olarak mobil cihazlarda oynayabiliyorsunuz, fakat oyunun içerisinde yer alan çeşitli modları aktif etmek ve fantazi takımınızı oluşturabilmek için bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor.

FIFA 14'ün bünyesinde 33 farklı lig, 600 üzerinde takım ve 16 bin civarında oyuncu bulunuyor. Oyunun geçen yıl 7 dolarak satıldığını düşünürsek, ücretsiz olarak yayınlanması oldukça güzel bir seçenek.

Futbol oyunlarının en iddialı isimlerinden olan FIFA ücretsiz bir şekilde Android ve iOS platformunda yayına girmesinin ardından kullanıcılar tarafından oldukça fazla konuşuldu. İndirme rakamı neredeyse rekora yaklaşan bu oyun futbol severlerin en sevdiği mobil oyunu halini aldı. Ücretsiz bir şekilde indir.com internet sitemizden indirebilir ve oynayabilirsiniz.





PAYLAŞ