Ücretsiz Drift Yarışı Oyunu: CarX Drift Racing (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Drift Yarışı Oyunu: CarX Drift Racing (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

CarX Technologies tarafından geliştirilen ve bugüne kadar 1 milyondan fazla indirilen CarX Drift Racing, mobil cihazlarınızda gerçekçi yarış deneyimi yaşamanızı sağlayan heyecan verici bir drift yarışı oyunudur.

Kendine has sürüş teknikleri bulunan 6 farklı spor ve klasik türdeki arabadan dilediğinizi seçerek başlangıç yapacağınız oyunda, kupaları kazanmak için kariyer modunda kendi başınıza ya da çevrimiçi modda diğer oyunculara karşı yarışabilirsiniz.

CarX Drift Racing

Kum, çim veya asfalt pislerde katılacağınız yarışlardan kazanacağınız paralar ile arabanıza çeşitli güçlendirmeler yapabilir ya da sürpriz ödüllerin sahibi olabilirsiniz.

Arabanız yönetmek için kullanabileceğiniz gaz, fren ve el freni gibi fonksiyonları cihazınızın dokunmatik ekranı üzerinde bulunan butonlar yardımıyla yapabileceğiniz oyunda ayrıca lastiklerden çıkan dumandan çimlerin hareketlerine kadar tüm detayları en ince ayrıntısına kadar görebilir, tamamı lisanslı heyecan verici müzikler eşliğinde adrenalin yüklü bir yarış deneyimi yaşayabilirsiniz.

CarX Drift Racing

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz CarX Drift Racing oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan CarX Drift Racing Oynanış Videosu'nu izleyerek oyunu nasıl oynayacağınızı öğrenebilirsiniz.




CarX Drift Racing Oynanış Videosu


PAYLAŞ