Ücretsiz Çocuk Denetimi Uygulaması: ChoreMonster (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Çocuk Denetimi Uygulaması: ChoreMonster (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Özellikle ebeveynlere, çocuklarının günlük sorumluluk ve görevlerini yerine getirmeleri noktasında yardımcı olabilen ChoreMonster, mobil cihazlar için geliştirilmiş ücretsiz bir çocuk denetimi uygulamasıdır.

Kolay kullanım imkanı sunan arayüzü sayesinde hiç zorlanmadan kullanabileceğiniz uygulama, çocuklarının günlük olarak yapmaları gereken görev ve sorumlulukları kayıt altına almanıza ve kolaylık bu görevlerin yerine getirilip getirilmediğini takip etmenize imkan tanıyor.

ChoreMonster

Çocukları yapmaları gereken görevler için çeşitli ödül seçenekleri ve puanlar ile teşvik eden uygulama, tamamlanan her görev için dondurma yeme izni, gezme veya oyun oynama gibi ödüller sunuyor.

Bu ödülleri alacağını bilen çocuklarda sorumluluk ve görevlerini seve seve yerine getiriyorlar. Ayrıca alarm ve hatırlatma özelliği bulunan uygulama, çocukların yapacakları görevleri ebeveynlerin unutmamalarını sağlıyor.

Çocuklarının eğitimleri ve sorumlulukları noktasında çözüm arayan ebeveynler için tavsiye edeceğimiz ChoreMonster uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ya da Windows 8.1 cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan ChoreMonster tanıtım videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

ChoreMonster Tanıtım Videosu


PAYLAŞ