Ücretsiz Call of Duty Battle Royale geliyor! - Haberler - indir.com

Ücretsiz Call of Duty Battle Royale geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyuncuların motivasyonunu artıracak bir haber gündemde yerini aldı. Ücretsiz bir şekilde Call of Duty Battle Royale oyuncular ile buluşacak. Şöyle ki artık ücretsiz çapraz platform oyun imkanı da sunacak olan bu yeni oyun sayesinde, bilgisayar üzerinden de ücretsiz olarak CoD oynayabileceksiniz. Call of Duty Mobile oyununun günümüzde mobil cihazlarda en çok oynanan oyunlardan biri olduğu biliniyor. Mobil platformda yakaladığı başarıyı bütün cihazlarda sunmak isteyen Call of Duty, daha fazla oyuncunun dikkatini çekmek istiyor. Bu sayede oyunun oyuncu kitlesinin artırılacağı düşünülüyor. 

Call of Duty Battle Royale ücretsiz olarak sevindirecek

Call of Duty serisi, oyun tarihinin şüphesiz en iyi oyunlarından biri olup oldukça geniş kitleler tarafından sevilerek oynanıyor. Oyun dünyasında son zamanlarda popülerliği ile adından söz ettiren "battle royale" yeni hayatta kalma türünün çok oynanması da oyun geliştiricilerini bu alana çekti. PUBG, Fortnite ve Apex Legends oyunlarının serüveni ilk olarak bilgisayarda başlayıp ardından da mobil cihazlarda başarısını devam ettirdi. Şöyle ki, Call of Duty Mobile oyununun uygulama mağazalarında duyurulmasının ardından birçok oyuncu CoD Mobile oyununu tercih etti. Oyuncuları mobile platformda da kendine çekmeyi başaran CoD, daha da genişleyerek cihaz yelpazesini artırıyor ve böylelikle daha fazla oyuncu tarafından oynanır hale geliyor. 

Kısa süreliğine Call of Duty: Mobile oyun modu geri geliyorKısa süreliğine Call of Duty: Mobile oyun modu geri geliyor

Bilgisayar ve konsollarda oynanabilecek olan bu başarılı oyun, ücretsiz olarak sunulacağı belirtiliyor. Aynı anda, farklı platformlardan oyuncuların oynayabileceği bu oyunun geçtiğimiz günlerde videosu da sızdırılmıştı. Call of Duty: Warzone adlı oyununun videosunu izleyen oyuncular bir kez daha heyecanlandı. Söz konusu bu videoda oyun hakkında kısıtlı bilgiler yer alıyor. Fakat konuyla ilgili elde edilen bilgilere göre, oyun hem bilgisayarda hem Xbox One'da hem de PlayStation 4‘te çalışarak oyunculara eşsiz bir deneyim imkanı sunulacak. Şöyle ki söz konusu bu başarılı oyunun aynı anda 150 kişi tarafından oynanacağı iddia edildi. Genellikle 100 olan bu sayının yeni oyun ile beraber yükseleceği düşünülüyor. Bu iddianın en kadar doğru olup olmadığını gelecek günlerde görmek mümkün olacak. 

Yeni oyun modu da geliyor

Oyunda yapılan yeniliklerin yanı sıra aynı zamanda hapisten kaçma modu da oyuna dahil ediliyor. Oyunun mevcut hayatta kalma modu ile beraber farklı bir moda da sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu mod ile beraber oyuncular, Rus siyası cezaevi olarak nitelendirilen alandan kaçmaya çalışacaklar. Bununla beraber aynı zamanda bu modda oyuncular birebir savaşlar içerisinde yer alacak ve kazanırsa hapisten kaçmaya bir adım daha yaklaşacaklar. Her geçen gün daha fazla kitle tarafından oynanan bu oyunun oyunculara ne zaman sunulacağı henüz bilinen bir durum değildir. Fakat Call of Duty oyununda, deneme oyunlarının oynandığını da belirtmek gerekiyor. Oyun çıktığı günden bu yana oyuncuların en çok tercih ettikleri oyunlardan biri olmuş ve yapılan yeniliklerle beraber gelişerek daha da fazla oyuncu tarafından tercih edilmeyi başarmıştır. 


İlgili uygulamalar
Call of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldiCall of Duty: Modern Warfare’e yeni bir harita geldi
Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu için geri sayım başladı!
Call of Duty Mobile’ın 4. sezonundaki önemli yeniliklerCall of Duty Mobile’ın 4. sezonundaki önemli yenilikler

PAYLAŞ