Ücretsiz Android Uygulama Geliştirme Eğitimi (Video) - Haberler - indir.com

Ücretsiz Android Uygulama Geliştirme Eğitimi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Android ekosistemindeki uygulamaları artırmak ve daha gelişmiş uygulamalara sahip olmak için önemli bir adım atan Google, geliştiriciler için ücretsiz online Android uygulama geliştirme kursu açtığını duyurdu.

''Android Uygulama Geliştirme: Android'in Temelleri'' adıyla Udacity ve Google işbirliğiyle hayata geçirilen eğitimden hiçbir ücret ödemeden herkes faydalanabilecek. Geliştiriciler için harika bir fırsat diyebileceğimiz bu eğitimin sonunda geliştiriciler, bulut bağlantılı Android uygulamalarını yaratma becerisine sahip olabilecekleri gibi Android geliştirmesinin altındaki tüm prensipleri de öğrenme fırsatına sahip olacaklar.

Ücretsiz Android Uygulama Geliştirme Eğitimi

Yaklaşık olarak 8 hafta boyunca alınacak olan eğitimlerde hem teorik hem de pratik olarak Android uygulamalarının nasıl geliştirilmesi gerektiği adım adım öğretilecek. Alanında uzman Reto Meier, Dan Galpin ve Katherine Kuan adlı eğitmenlerle birlikte yapılacak olan eğitim ayrıca video, test, forum ve ders materyali desteğine de sahip.

Mobile uzak ancak kodlamayı bilen tüm geliştiricilerin hedeflendiği eğitimlerde Android'in tarihinden başlanarak Android programlama mantığına kadar tüm alanlarda deneyimler sunulacağı gibi uygulamaların yaratılmasının katılımcılara öğretilmesi bu eğitimlerin ana amacı olacak.

Kontenjanın sınırlı olduğu iki hafta süreyle ücretsiz sonrasında ise aylık 150 Usd ücret karşılığında yararlanabileceğiniz Android Uygulama Geliştirme Eğitimi'ne katılmak için kaydınızı buraya tıklayarak yaptırabilir ve konuyla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ayrıca Online Eğitim Uygulaması Udacity'i de yine aşağıdaki bağlantıları kullanarak Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz.




Ücretsiz Android Uygulama Geliştirme Eğitimi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ