Üçlü Eşleştirme Oyunu: Maleficent Free Fall (Video) - Haberler - indir.com

Üçlü Eşleştirme Oyunu: Maleficent Free Fall (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Adını Disney'in epik canlı animasyon filmi Maleficent'den alan ve filmde yer alan karakterlerin tümünün bulunduğu Maleficent Free Fall, mobil oyuncular için hazırlanmış oldukça eğlenceli bir üçlü eşleştirme oyunudur.

Akıllı telefonlar ve tabletler üzerinde oynanabilen oyunda Malefiz adı verilen değerli taşlardan aynı olanlarını bir araya getirerek oyun alanından temizlemeye çalışacak ve en yüksek puanı kazanmak için çaba göstereceksiniz.

Maleficent Free Fall

Klasik üçlü eşleştirme oyunlarıyla hemen hemen aynı mantıktaki oynanışa sahip olan yapımda Angelina Jolie, Elle Fanning ve Juno Temple gibi önemli sinema yıldızları da farklı yetenek ve güçlere sahip karakterler olarak karşınıza çıkacak. 

Karakterlerin sihirli güçlerinden de faydalanabileceğiniz oyunda alanda bulunan değerli taşları daha çabuk yok edebileceğiniz gibi aynı zamanda daha yüksek puanları da kazanabilirsiniz.

Maleficent Free Fall

Son derece başarılı animasyonlara, efektlerle süslenmiş grafiklere ve etkileyici oyun seslerine sahip olan Maleficent Free Fall'da oynamanız gereken 5 farklı bölümün yanı sıra geçmeniz gereken onlarca seviyeyi de bulabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone/iPad, Windows Phone ve Windows 8 cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Maleficent Free Fall Tanıtım Videosu


PAYLAŞ