Üç Yeni Galaxy S10 Modeli Görebiliriz - Haberler - indir.com

Üç Yeni Galaxy S10 Modeli Görebiliriz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-17 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple cephesinden Eylül ayı ile beraber 3 yeni iPhone modelinin tanıtılması bekleniyor. Bu süreçte yeni modellere dair birçok sızıntı ortaya çıkarken şimdi ise dev rakip Samsung'un yeni nesil 2019 modelleri hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Galaxy S10 olarak yeni model serinin gelmesi beklenirken Güney Koreli şirketin tıpkı Apple gibi 3 farklı boyut ve versiyon ile yeni Galaxy S10 serisini sunması bekleniyor. Bildiğiniz üzere Samsung'un Galaxy S serisini uzun zamandır iki versiyon olarak çıkış yaptığını görüyoruz. Apple'ın 3 farklı versiyon model sunmasından ötürü Samsung'un geri kalmamak adına 2019 için üç farklı Galaxy S10 modeli sunması bekleniyor.

Tahminlere göre Galaxy S10 serisinde sırayla 5.8, 6.1 ve 6.4 inçlik ekran modelleri göreceğiz. Büyük ekranlı iki modelin seriye uygun olarak arka yüzeyde parmak izi tarayıcısına sahip olması bekleniyor. Ancak üçüncü ve küçük olan versiyonda ise parmak izi tarayıcısının alışılmışın dışında olarak yan yüzeyde konumlanması bekleniyor. Ekran yapısı olarak ise iki nesildir görmeye devam ettiğimiz Infinity Display panelini göreceğiz. Ayrıca en büyük olan S10 modellerinde tıpkı Huawei P20 Pro modelinde olduğu gibi üç kamera sensörü göreceğiz.

Diğer yandan önümüzdeki ay çıkış yapması beklenilen Galaxy Note 9 serisi içinde büyük beklentiler bulunuyor. CES 2019 ile beraber uzun zamandır söylentileri bulunan katlanabilir Galaxy X adlı bir modelinde gelmeside bekleniyor. Bakalım Samsung, Apple'ın 3 farklı modele sahip serisine yönelik izleyeceği strateji ne derece başarılı olacak göreceğiz.





PAYLAŞ