Üç Tarafı Çerçevesiz Alcatel 5 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Üç Tarafı Çerçevesiz Alcatel 5 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-05 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yüksek ihtimalle doğru sızıntıları ile bilinen isim Evan Blass'tan Çinli telefon üreticisi Alcatel'in yeni amiral gemisi modeli ortaya çıktı. Alcatel 5 olarak nitelendirilen yeni cihaza dair bir görsel paylaşıldı. CES 2018 etkinlik fuarı yaklaştıkça üreticilerin tanıtacağı yeni modelleride ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Alcatel'ın CES 2018'de tanıtması düşünülen Alcatel 5'e dair bazı detaylar ortaya çıktı. Gözükene göre cihaz oldukça ince çerçevelere sahip şık bir tasarım ile gelecek. Xiaomi Mi Mix serisinden gördüğümüz 3 tarafı çerçevesiz akıllı telefon tasarımını yeni Alcatel 5 modelinde göreceğiz.

Ancak bu cihazda üst çerçeve yerine alt çerçevenin neredeyse tamamen yok olduğunu görüyoruz. Üst bölüm ise standart çerçeve tasarımına devam ederken alt tarafta oldukça ince yapıya sahip çerçeveleri görüyoruz. Model amiral gemisi serilerine uygun olarak 18:9 ekran görüntü oranına sahip olarak gelirken, cihazın ön yüzeyindeki tek kötü alanın üst bölümde yer alan normalden kalın çerçeve olduğunu ifade edebiliriz. Arka yüzeyde ise kamera ve hemen altında ise LED flaş ile beraber parmak izi tarayıcısını görüyoruz.

Genel anlamda tasarım noktasında şık bir cihaz diyebileceğimiz Alcatel 5'in sunacağı teknik detaylar henüz belli olmuş değil. Ancak orta segmentte uygun bir fiyat politikasına sahip olarak çıkış gerçekleştirirse kullanıcılar tarafından ilgi görebilir diyebiliriz.





PAYLAŞ