Üç kameraya sahip Nokia modeli görüntülendi - Haberler - indir.com

Üç kameraya sahip Nokia modeli görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-25 17:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

HDM Global ile tekrar canlanan efsanevi telefon markası Nokia, sürekli değişen akıllı telefon trendlerine uyum sağlama çalışmalarını istikrarlı bir şekilde devam ettiriyor. Son gelen bazı bilgilere göre Üç kameraya sahip Nokia modeli görüntülendi. İşte o model;

Nokia 8 İçin Android Pie Müjdesi

Merakla beklenen Nokia 8.1 tasarımı görüntülendiMerakla beklenen Nokia 8.1 tasarımı görüntülendi

Üç kameraya sahip Nokia modeli görüntülendi

Ortaya çıkan bazı sızıntılara göre bu model, üç adet arka kamera ve çentiksiz Nokia modeli bulunduruyor. Bakalım bu yeni model bizlere neler sunacak? Nokia'nın bugün ortaya çıkmış gizemli bir modeli dikkat çekmeyi başardı. Uzun bir süre üst seviyede Nokia 9 ile adından bahsettirmiş şirket, görünene göre çok daha farklı bir model hazırlıyor. Alıştığımız Nokia tasarım dilini bize tekrardan hissettiren model, arka yüzünde kavisli cam tasarım ve yatay olarak konumlandırılmış Nokia logosu bulunduruyor. Ayrıca cihaz arka tarafında LED flaş ve üzerinde yer alan üçlü kamera gözüküyor.

Üç kamera ile rakiplerini geride bırakmayı düşünen Nokia, ön tarafında ise tam ekran deneyimi için ekran-kasa oranını oldukça yüksek tutmuş durumda. Ayrıca bir de çentiğe yer vermemiş. Buraya yerleştirilen bir Nokia logosu ise durumları biraz toparlamış gibi duruyor. Herhangi bir ön kameranın bulunmaması biraz dikkat çekici ve üzebilecek bir durum. Fakat durum aslında beklenmediği gibi olabilir. Çünkü daha önce de bu şekilde ön kamera bulunmayan bir telefon modeli görmüştük. Fakat ön kamera ve diğer ön tarafta kullanılacak çeşitli sensörler bir kızak aracılığı ile telefona yerleştirilmişti. Bu kızaklı tasarımı hatırlarsınız. Telefonun ön tarafı kaydırılarak ve ya bir panel çıkarak selfie çekmenizi sağlayabiliyordu.

Ayrıca önde veya arka tarafta bulunmayan parmak izi okuyucusu yüksek ihtimalle ekrana gömülü olarak gelecek. Tabi parmak izi sensörünün yan taraflara konumlandırılabilir. Henüz adını ve tam olarak hangi donanımsal özelliklere sahip olduğunu bilmediğimiz bu model ile ilgili tüm bilinen şimdilik bu kadar. Gelecek yeni haberlerle birlikte hem telefonun modelini hem de teknik detaylarını öğrenebiliriz. Örneğin; ne kadar RAM'i olduğunu veya hangi işlemciyi kullandığını bu şekilde öğrenebiliriz. Bunun için bir süre beklememiz gerekecek.


Nokia 8.1 Tanıtım Öncesinde Yeniden GözüktüNokia 8.1 Tanıtım Öncesinde Yeniden Gözüktü
Nokia 8.1 tanıtıldıNokia 8.1 tanıtıldı
HDM Global'den Yeni Bir Nokia Başarısı Daha GeldiHDM Global'den Yeni Bir Nokia Başarısı Daha Geldi

PAYLAŞ