Üç Farklı Galaxy S10 Modelinin Geleceği Belli Oldu - Haberler - indir.com

Üç Farklı Galaxy S10 Modelinin Geleceği Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un yeni amiral gemisi modellerine dair sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin yeni nesil Galaxy S serisine yönelik bilgiler ortaya çıktı. Buna göre yeni Galaxy S10 ailesinin üç farklı modele sahip olarak piyasaya giriş yapması bekleniyor. Bunlar SM-G970F, SM-G975F ve SM-G973F model numaralarına sahip olarak yer alması bekleniyor. Çin’de resmi olarak onaylanan bu model numarları ile beraber cihazlarda yer alacak teknik detaylar da belli olmaya başladı. Sızdırılan ilk bilgilere göre Samsung’un yeni nesil bu amiral gemisi cihazlarında üç farklı Galaxy S10 göreceğiz.

Yeni Galaxy S10 Ailesi

Samsung Galaxy A7 2018 Serisi GeliyorSamsung Galaxy A7 2018 Serisi Geliyor

Şirketin Galaxy S serisinde 10.yıl için oldukça iddialı yeniliklerini sunması bekleniyor. Yeni nesil bu Galaxy S10 serisinin bir süredir üç farklı versiyona sahip olarak gelmesi bekleniyordu. Bu modellerden birisi 5.8 inçlik düz bir ekrana sahip olan Galaxy S10 Lite olması bekleniyor. Diğer ise yine 5.8 inçlik ekran bu sefer edge deneyimi sunarken çift arka kameralı standart bir Galaxy S10 olacak. Üçüncü ve son model ise arka kamera tarafında üç kamera kullanacak ve Premium bir Galaxy S10+ cihazı olacak. Yeni özellikler tarafında ise Premium model Galaxy S10+ cihazında 5G desteğinin yer alması bekleniyor.

Diğer yandan Samsung’un bu yeni cihazlarında ultrasonik ekrana gömülü parmak izi tarayıcısının da yer alması bekleniyor. Ortaya çıkan raporlara göre Galaxy S10 ailesinde Snapdragon 8150 işlemcisini göreceğiz. Bu işlemci Qualcomm’un en yeni işlemcisi olurken Snapdragon 845’e göre yüksek bir performans farkı bekleniyor. Diğer yandan işlemcide yer alacak olan NPU ile beraber gelişmiş bir yapay zeka yeteneklerinin bu modelde sunulması bekleniyor. Rakiplerden ise Huawei Kirin 980 ile Apple ise A12 işlemci serisi ile NPU yetenekleri sergilemişti.


Samsung Galaxy P30 Modeli S10'dan Önce GeliyorSamsung Galaxy P30 Modeli S10'dan Önce Geliyor
Yeni Bir Samsung Cihaz TENAA'da GözüktüYeni Bir Samsung Cihaz TENAA'da Gözüktü
Samsung, 14 farklı telefon tanıtmaya hazırlanıyorSamsung, 14 farklı telefon tanıtmaya hazırlanıyor

PAYLAŞ