Üç Boyutlu Savaş Oyunu: League of War - Haberler - indir.com

Üç Boyutlu Savaş Oyunu: League of War

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Akıcı oyun yapısı ve gelişmiş üç boyutlu grafikleriyle dikkatimizi çeken League of War için aynı kategori altında yer alan pek çok oyun arasında bugüne kadar gördüğümüz en iyi savaş oyunlarından bir tanesi diyebiliriz.

Tekli oyuncu modu ile kendi başınıza ya da arkadaşlarınızla birlik oluşturarak düşmanlara karşı koymak için mücadele edeceğiniz oyunda 50'den fazla görevi yerine getirmeli veya arkadaşlarınızla oluşturduğunuz birliğin gücünü kullanarak düşmanlarınızı alt etmeye çalışmalısınız.

League Of War

150'den fazla benzersiz birim, tank, keskin nişancı karakteri ve savaş helikopterlerinin yer aldığı oyunda ayrıca PvP turnuvalarına katılarak dünya genelindeki oyuncular ile de savaşabilir, global seviyenizi ve puanlarınızı yükseltme imkanına sahip olabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak oyunda başarı devamlılığı sağlamak için kaynakları verimli bir şekilde kullanmalı, düşman taktiklerini en iyi şekilde analiz etmeli ve birliğinizde bulunan askerleri iyi bir şekilde yönetmeye çalışmalısınız. Bunları yapmadığınız takdirde ise oyunda kaybetme ihtimaliniz kaçınılmaz olacaktır.

Strateji ve savaş oyunlarını seven oyuncuların mutlaka oynaması gerektiğini düşündüğümüz League of War'ı aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.





PAYLAŞ