Ubuntu severleri kendinden geçirecek 5 tema önerisi - Haberler - indir.com

Ubuntu severleri kendinden geçirecek 5 tema önerisi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-20 22:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Windows kullanmayı sevmeyenler için en güçlü alternatiflerden bir tanesi olan ve farklı versiyonları ile kullanıcılara kişisel bir çözüm sunan Ubuntu için geliştirilmiş temalar da oldukça dikkat çekici. Sizler için bir araya getirdiğimiz 5 tema ile Ubuntu sisteminizi daha farklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Ubuntu Tabanlı ilk Akıllı Telefon Satışa Sunuldu! (Video)Ubuntu Tabanlı ilk Akıllı Telefon Satışa Sunuldu! (Video)

1. Adapta GTK Tema

Google, “Materyal Tasarımı” dilini Android ve Chromebook'lara tanıttığında, birçok Linux kullanıcısı masaüstlerinin aynı şekilde görünmesini istedi. Adapta, bunun gerçekleşmesi için en iyi ve en kolay yollardan birisi olarak görülüyor. Projenin açık amacı, Google’ın tasarım yönergelerini masaüstünüze getirmek. Adapta, Android cihazlarda varsayılan yazı tipi olan Roboto'yu kullanır. Adapta'yı masaüstünüzün baskın rengini değiştiren Colorpack özelliğini kullanarak da özelleştirebilirsiniz.

2. Arc GTK Tema ve Simgeler

Apple, Google ve Microsoft düz tasarımları tercih ederken bu markalara sadık kalanlar için Linux dünyasında da alternatifler var. Arc Ubuntu temasında tasarım hemen hemen tüm masaüstü ortamlarıyla iyi bir şekilde eşleşiyor.

3. Numix GTK Tema, Simgeler ve Dahası

Android'in yeni sürümleri ile birlikte gelen dairesel tasarımlar ve simgeler, Numix’in temelini oluşturuyor. Birçok Linux kullanıcısı görsel tutarlılığı sever ve tüm uygulama simgelerini aynı şekil ve boyutta yapar ki bu durum ciddi bir tatmin sağlar. Numix sadece dairelerden ibaret olmadığı gibi farklı seçenekler ile seçim şansı da sunuyor. Numix projesi, birçok farklı masaüstü ortamını destekleyen çok sayıda tema ve simge paketiyle beraber geliyor.

Bugün yükleyebileceğiniz 3 Linux akıllı telefon işletim sistemi 

4. Arrongin / Telinkrin GTK Tema

Arrongin ve Telinkrin, simgelerden ve diğer önemli özelliklerden gelen farkla birlikte öncelikle gri rengiyle dikkat çekiyor. Her iki seçenek de GNOME Shell teması üzerine kurulu ve masaüstü arka planı olarak eşsiz bir paket ile birlikte geliyor. Dosya yöneticisi gibi bazı kilit uygulamaların kendilerine özgü kenar çubukları temanın dikkat çeken özelliklerinden.

5. Papirüs Simgesi Teması

Bazı insanlar bir uygulamanın simgesini değiştirme konusunda çok istekli olmasa da bazıları için bu durum, tam tersidir. Eğer siz de ikinci seçeneği seçenlerdenseniz Papirus tam olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacak.


Ubuntu Tabanlı Akıllı Telefon Aquarius E4.5 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ