Ubisoft'un korsan temalı oyunu Skulls & Bones, E3'te görüldü - Haberler - indir.com

Ubisoft'un korsan temalı oyunu Skulls & Bones, E3'te görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-13 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Korsan temalı oyunlar, oyuncuların ilgisini çeken yapımlar arasında yer alıyor. Oyun dünyasındaki oyunlara bakıldığında, bu anlamda oyun severlerin çok fazla tercihinin olmamasının da etkisi var. Geçtiğimiz aylarda çıkan Sea of Thieves de korsan temalı bir oyun olarak çıktı. Büyük bir heyecanla beklenen yapım, oyuncuların beklentilerini tam anlamıyla karşılayamadı. Çıkışından sonra, ismi pek fazla duyulmamaya başlandı. Şimdi oyun tutkunları, Ubisoft'un korsan temalı oyunu Skulss & Bones'a kilitlenmiş durumda. Skulls & Bones ilk duyurulduğu andan itibaren merak uyandırmayı başaran bir yapım oldu. Oyun için, E3 2018 konferansında oynanış videosu da yayınlandı.

Skulls & Bones beklentileri yükseltiyor

E3 2018 konferansında kendisine yer bulan Skulls & Bones, merak edilen detaylarıyla birlikte konferansta yer aldı. Oyun geçtiğimiz yıl duyurulmuş olsa da bugüne kadar hakkında pek bilgi verilmedi. Bununla birlikte beklenenden daha geç çıkabileceği haberi de verilmişti.

Oyunun konferansta bahsedilen detaylarına bakarsak; Skulls & Bones'ta başka gemileri bularak onlarla savaşıyorsunuz. Fakat başka bir gemi bulmanız biraz zaman alıyor ve bunun için sabır gerekiyor. Açık denizin ortasında, düşman bulmak için beklemeniz de gerekebilir, art arda birden çok savaş da yapabilirsiniz. Her geminin farklı özellikleri bulunuyor. Oyunun başında farklı özelliklere sahip 3 gemiden birini seçerek oyuna başlıyorsunuz. Gemiler, silahlarla donatışmış ve gülleler dışında rakibinizin gemisinin direklerini kırmak için zincir ateşleyici, karşı tarafa bakan silahlar gibi ekipmanlarınız bulunuyor. Gemiler çok kısa sürede hızlanabiliyor ve keskin dönüşler yapabiliyorsunuz. Böylece, sizin geminize atılan güllelerden ya da diğer ateşlemelerden kaçma imkanınız oluyor. Oyun için şimdilik verilen bilgiler bu yönde ve bunlar oyuncuların ilgisini çekmek adına yeterli olmuş gibi görünüyor. İlerleyen zamanlarda kafalara takılan sorular da cevaplarını bulacaktır.





PAYLAŞ