Ubisoft'un en popüler 8 oyunu - Haberler - indir.com

Ubisoft'un en popüler 8 oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-14 21:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Yıllardır oyun dünyasında yer alan ve başarılı oyunlar ile adından söz ettiren Ubisoft, her geçen gün daha da fazla oyun ile gündeme geliyor. Şirketin resmi satış rakamlarına bakıldığında en çok sayılan popüler oyunlar hakkında bilgi almak için yazımıza göz atabilirsiniz. Ubisoft tarafından geliştirilen popüler oyunlar ise aşağıdaki şekildedir.

Ubisoft’un en popüler oyunları

Just Dance serisi (120 milyon oyuncu)

Assassin’s Creed serisi (95 milyon oyuncu)

Watch_Dogs serisi (36 milyon oyuncu)

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (35 milyon oyuncu)

Tom Clancy’s Ghost Recon (30 milyon oyuncu – 10 milyonu Wildlands’ten)

For Honor (21 milyon oyuncu)

The Crew serisi (21 milyon oyuncu)

Tom Clancy’s The Division (20 milyon oyuncu)

Tom Clancy’s The Division 

20 milyon oyuncuya sahip olan Tom Clancy’s The Divison, çok oyunculu bir oyun olup geliştirildiği günden bu yana oyuncuların en çok tercih ettiği oyunlardan biridir. Massice Entertainment tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından dağıtımı yapılan bu oyun yakın gelecekte New York'ta çiçek hastalığı salgınının ardından hayatta kalmaya çalışan insanları kontrol edeceğiniz bir arena içerisinde yer aşacaksınız. 2016 yılında piyasaya sürülen Tom Clancy’s The Divison oyunu PC, PS4 ve Xbox One platformlarında rahatlıkla oynanabiliyor. 

Tom Clancy’s The Divison oyunu genellikle oyuncular tarafından beğenilmiş olsa da E3 videosundaki gibi grafiklere sahip olmaması ve bug ile dolu olması oyuncuları biraz oyundan uzaklaştırmıştır. Dünya çapında 330 milyon dolar gibi bir kat elde eden oyun, ilk hafta içerisinde Ubisoft şirketinin en hızlı çıkış yapan oyunlarından biri olmayı başarmıştır. 

The Crew 1 ve 2

21 milyon oyuncu The Crew, Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit sürümü) işletim sistemi, Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz or AMD FX-6100 @ 3.3 GHz işlemci, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD HD 7870 ekran kartı ve 25 GB depolama alanına sahip cihazlarda oynanıyor. Şirketin ilk yarış oyunu olma unvanına sahip olan oyunda birincisinde motosiklet ve araba kullanabilirken ikinci oyunda ise deniz ve hava taşıtları arasından da araç seçerek kullanabiliyorsunuz. 

For Honor 

21 milyon oyuncu sayısına sahip olan For Honor oyununu oynamak için sahip olduğunuz cihazın Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit sürümü) işletim sistemi, Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 işlemci, 4 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX660/GTX750ti/GTX950/GTX1050 | AMD Radeon HD6970/HD7870/R9 270/R9 370/RX460 ekran kartına sahip olması gerekiyor. Söz konusu oyun cihazınızda 40 GB alan kaplıyor. Ubisoft tarafından geliştirilen For Honor oyunu, çok oyunculu tabanlı olup üçüncü şahıs dövüş oyunu temasına sahiptir.  Vikingler, Samuraylar veya Şövalyeler gibi gruplardan birini seçerek kendi karakterinizi de belirleyerek online bir şekilde rakiplerinizi yenmeye çalışacaksınız.  

Tom Clancy’s Ghost Recon 

30 milyon oyuncu sayısına sahip olan Tom Clancy’s Ghost Recon serisinin Wildlands oyunu, serinin en çok satılan oyunu olup en çok oynanma sayısına sahip olan oyunlardan biridir. Oyunu cihazınızda 24 GB alan kaplıyor. Ubisofr Paris stüdyosu tarafından geliştirilen ve aynı zamanda dağıtımı da yapılan serinin 10. oyunu ve açık dünyaya da erişimi sağlanıyor. Oyun dünyasında fütüristik elementler ile karşı karşıya geleceksiniz. Bolivya'da geçen bu oyun durdurulması zor bir hale gelen Santa Blanca Cartel'in çökertilmeye çalışılması üzerine kuruludur. 

Watch_Dogs 1 ve 2 

36 milyon oyuncu tarafından satın alınan Watch_Dogs, 2014 yılın oyun piyasasına sunuldu. Oyun ilk sunulduğunda GTA 5 ile karşılaştırıldı ve yine E3'teki grafiklerle ilgisi olmadığı için oyuncular tarafından da büyük tepki görmüştü. Fakat konsept ve tasarım olarak son derece başarılı bir oyun olan Watch_Dogs, ikinci oyunu da piyasaya sürerek ne kadar başarılı olduğunu da herkese göstermiş oldu. 

Serinin ilk oyununda Aiden Pierce adlı bir hacker’ı yönlendireceksiniz. Hikayede Aiden’ın yeğeni, kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülüyor ve Aiden da bunun intikamını almak için Chicago’da hack’liyor da hack’liyor. İkinci Watch_Dogs oyununda ise Marcus Holloway karakteri ile San Fransisco’ya gidiyor ve orada hack’leme yaparak görevlerinizi başarı ile yerine getirmeye çalışıyorsunuz. 





PAYLAŞ