Ubisoft'dan Yeni Mobil Oyun: Tom Clancy's Elite Squad - Haberler - indir.com

Ubisoft'dan Yeni Mobil Oyun: Tom Clancy's Elite Squad

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-12 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Bugünlerde gerçekleşen E3 2019 oyun etkinliği, birbirinden farklı geliştirici şirketin ürünlerine ev sahipliği yaptı Oyun sektörünün ile gelen isimlerini bir araya toplayan E3 2019 etkinliği kapsamında hemen hemen tüm büyük yayıncılar ve geliştirici şirketler yıl içerisinde ne yapacaklarının ve 2020 yılının ilk aylarında bizleri neleri beklediği hakkında planlarını açıkladılar. E3 2019 etkinliğinin en büyük duyurularından biri ise Tom Clancy's Elite Squad ile ilgili geldi. Etkinliğin içeriğine değinmek gerekirse oyun sektörünü canlı günlerin beklediği gibi aynı zamanda oyuncuları da son derece eğlenceli günler karşılayacak gibi gözüküyor. 

Ubisoft, beklenen oyununu duyurdu

Ubisoft'un geliştiriciliğini yaptığı Tom Clancy's Elite Squad oyunu hakkında E3 2019 etkinliğinde çeşitli duyurular yapıldı. Oyun sektörünün başarılı isimlerinden Ubisoft, Watch Dogs serisini yeni bir yapımla genişletmenin yanı sıra aynı zamanda Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six ve The Division gibi en ikonik franchise'larını bir arada kullandığı yepyeni bir mobil oyun ortaya çıkardı. 

Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint'i DuyurduUbisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint'i Duyurdu

Akıllı cihazların üst düzey performans göstermesi en çok da oyun geliştirici şirketlerin dikkatini çeken durumlardan biri oldu. Akıllı cihazlarda oynanan oyun sayısı arttı ve bununla beraber aynı zamanda birbirinden farklı oyunlar ile karşı karşıya gelir olduk. Ubisoft'un ikonik karışımlar doğrultusunda tasarladığı yeni oyuna Elite Squad adı verildi. Ubisoft'tan verilen bilgilere baktığımızda birden fazla Tom Clancy's franchise'ından karakterler seçebilir ve bu karakterler ile yeni bir ekip oluşturarak oyunun sonuna kadar mücadele dolu anların heyecanını yaşayabilirsiniz. Söz konusu bu heyecan verici oyun, gerçek zamanlı taklitler ile beraber diğer oyuncuların takımlarına karşı savaşmanıza izin veren askeri bir RPG dünyasını konu alıyor. Kazanmanız gereken savaşlara odaklanmalı ve seçtiğiniz ekibi her an güçlendirerek oyunun sonuna kadar ilerlemelisiniz. 

Belirli bir hikaye üzerine kurulan bu RPG dünyasında beş oyunculu takımlar kullanabiliyorsunuz fakat oyun aynı zamanda oyuncuların birbirine karşı mücadele içerisinde yer alabildikleri özel bir PVP Arena moduna da sahiptir. Oyunun sahip olduğu bir diğer mod ise, Guild Wars modu ve bu oyun modu da en az PVP Arena modu kadar ilginç içerikler üzerine kurulmuş bir dünya sunuyor. Ubisoft tarafından sunulan Tom Clancy's Elite Squad oyuncuların klan savaşları yapmasına izin verecek bir yapıya sahiptir. Söz konusu bu maceranın oyunculara ne zaman sunulacağı hakkında kesin bir tarih bilgisi yoktur. Fakat evreninin büyüsüne inanan Elite Squad'ın resmi web sitesi üzerinden bu heyecan verici oyuna ön kayıt yaptırabilir. Bunun yanı sıra aynı zamanda oyun içi karakterlerden biri olan Ghost Recon Breakpoint Cole D. Walker'ın kilidini de açabilir ve takımına ekleyebilirler. Etkinliğin en önemli oyunlarından Tom Clancy's Elite Squad'ın ne zaman piyasaya belli olmasa da Android ve iOS mobil cihazlarda tamamen ücretsiz bir şekilde oynanacak. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve muhteşem bir aksiyonun üzerine kurulmuş olması Tom Clancy's Elite Squad oyununda nefessiz bir deneyim yaşayacağınız anlamına geliyor. 

 


Ubisoft Çalışanları Oyunları Kızdıracak Bir Şaka YaptıUbisoft Çalışanları Oyunları Kızdıracak Bir Şaka Yaptı
Ubisoft'un Abonelik Sistemi Pass Premium GeliyorUbisoft'un Abonelik Sistemi Pass Premium Geliyor
Ubisoft'tan Yeni Abonelik Servisi : Ubisoft PlusUbisoft'tan Yeni Abonelik Servisi : Ubisoft Plus

PAYLAŞ