Ubisoft yeni nesil konsol oyunlarının fiyatları hakkında açıklama yaptı - Haberler - indir.com

Ubisoft yeni nesil konsol oyunlarının fiyatları hakkında açıklama yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-23 11:01:07
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni nesil oyun konsolları olan PlayStation 5 ve Xbox Series X modelleri her ne kadar yüksek özelliklere sahip üst seviye performanslı cihazlar olarak oldukça merak edilirken, işin oyun tarafında heyecanla bekleniyor. Bu kapsamda yer alan oyun şirketi Ubisoft ise oyunlarında ilk aşamada eski nesile göre yeni nesin konsollarında fiyat artışı olmayacağını belirtti. Bildiğiniz üzere birçok oyunun fiyatı çok uzun süredir yurtdışı konsolları için 60 dolar seviyesinde satılıyor. Fakat geçtiğimiz hafta yeni oyun konsolları ile beraber bu rakamların değişebileceği ifade edilmişti. Öyle ki NBA 2K21’in PlayStation 5 ve Xbox Series X için fiyatı 70 dolar olarak artış sergileyeceği açıklanmıştı.

Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One için açıklanan fiyatı ise eski rakam olan 60 dolar seviyesinde satılacağı belirtildi. Bu durum ise oyuncular için kötü haber olurken, oyun dünyasının büyük isimlerinden olan Ubisoft, sevindirici bir haber ile gündeme geldi.

Ubisoft yeni Battle Royale oyununu duyurduUbisoft yeni Battle Royale oyununu duyurdu

Ubisoft’dan yeni nesil konsollar için oyunlara zam yok

Buna göre 2020 yılının sonuna kadar çıkacak olan oyunların ilk etapta 70 dolar yerine yine eski fiyat olan 60 dolardan satacaklarını açıkladı. Oyun severler için son dönemin güzel haberlerinden birisi Ubisoft şirketinden gelmiş oldu. Ancak bu durum haricinde doğal olarak 2021 yılında oyun fiyatlarının artması bekleniyor. Fakat yeni nesil çıkacak olan oyunlarında ilk etapta 60 dolardan satışta olması bekleniyor. 10 dolarlık fiyat artışı yurt dışı için oldukça ufak olurken, yine de tepki alabiliyor. Bu tepkileri almamak için Ubisoft şirketi haricinde rakip oyun şirketleri de ilk etapta fiyatlarını 70 dolara çekmeyebilir.

Bakalım yeni oyun konsollarının yeni oyunlar ile beraber ülkemize yansıyacağı fiyatlar ne derece yüksek olacak ilerleyen aylarda göreceğiz.


Serge Hascoet Ubisoft ile yollarını ayırdıSerge Hascoet Ubisoft ile yollarını ayırdı
Watch Dogs 2'u ücretsiz sunan Ubisoft'un sunucuları yoğunluğu kaldıramadıWatch Dogs 2'u ücretsiz sunan Ubisoft'un sunucuları yoğunluğu kaldıramadı

PAYLAŞ