Ubisoft yeni bir oyun üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

Ubisoft yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-27 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Başarılı video oyun firması Ubisoft, yeni bir Settlers oyunu üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Video oyun dünyasının en başarılı şirketlerinden biri olan Ubisoft, oyun dünyasına kattığı birçok başarılı yapımla biliniyor. Ubisoft’un sevilen serilerinden birisinin de Settlers serisi olduğu biliniyor. Settlers serisinin son oyunu, The Settlers 7 - Paths To A Kingdom olarak biliniyor. The Settlers 7 - Paths To A Kingdom , Microsoft Windows, Mac OS platformlarında, 2010 yılında oyun severlerin beğenisine sunulan bir yapım oldu.  Son oyunun üzerinden de 8 yıl geçti ve oyuncular, seriye dair yeni bir haber beklemiyorken, Ubisoft haberi verdi. şirketin verdiği bilgiye göre, seri için yeni bir oyun yayınlanacak.

Yeni Settlers oyunun ismi, The Settlers olacak

Sevilen birçok oyun serisinin altında imzası bulunan video oyun şirketlerinden Ubisoft, 8 yıl aradan sonra yeni bir Settlers oyunu çıkaracağını duyurdu. Farklı türde oyunlara da odaklanmasıyla oyuncuların takdirini toplayan şirketin, bu anlamda Anno 1800 ve The Settlers oyunları buna örnek gösteriliyor.

Settlers serisinin, The Settlers adıyla piyasaya çıkacak yeni oyununa bakıldığında, işleyişin serinin diğer oyunlarıyla benzer bir yapıya sahip olacağı söyleniyor. Henüz çıkışına bir yıl gibi bir süre olan yapımın, 2019 yılının Sonbahar aylarında çıkması hesaplanıyor. Ubisoft yeni oyunun yanı sıra, Kasım ayında The Settler: The History Edition adıyla, serinin tüm oyunlarını içeren bir paket çıkaracağını da duyurdu.





PAYLAŞ