Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint'i Duyurdu - Haberler - indir.com

Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint'i Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-10 16:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz hafta sonunun merak edilen bir detayı olan Skell Technology etkinliğinin gizemi sonunda belli oldu. Buna göre yapımcı Ubisoft tarafından yapılan canlı yayın ile Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint oyunu resmi olarak duyuruldu. Ubisoft’un başarılı serilerinden birisi olması beklenen bu yeni oyunun ismi bir süre önce belli olmuştu. Bu yeni oyunun hikayesine baktığımız zaman Güney Pasifik bölgesindeki Aurora adasında geçecek. Karlı tepelere, çöllere ve yağmur ormanlarına sahip birçok farklı iklimi yaşayan bu ada Skell Technology şirketine ait olurken lideri olan Cole D.Walker bulunuyor. Baş düşman olan The Wolves ise örgütü ile adayı ele geçiriyor ve insansız hava araçlarının kendi kontrollerine geçirmesi ile beraber olaylar başlamış oluyor.

Ubisoft’tan Yeni Yapım Geliyor

Şirket iletişimde sorunlar yaşamasıyla beraber kontrol etmek amaçlı adaya doğru ekip ile yola çıkıyor. Bu esnada yaşayacakları bir saldırı ile helikopter adaya düşüyor ve artık bir av konumunda bulunuyor. Yönetimi bizde olacak olan Ghosts ekibi hikayesi boyunca oldukça eğlenceli ve zorlu bir macera oyuncuları bekliyor olacak. Baş düşmanımız olacak olan The Wolves örgütü ise eski bir Ghosts ekibi oluyor. Bu sebeple bu grup aynı eğitime sahip oldukları için bize karşı taktik ve stratejileri uygulayabilecekler. Bu durumda ise oldukça zorlu bir düşman bizlerin karşısında olmuş olacak.

Ubisoft, Ubisoft, "Gelirimiz harika ve kimseyide işten çıkardığımız yok" dedi

Ubisoft’un yayınladığı detaylara göre oyunda ortamı kullanabileceğimiz bir gizlilik sistemi olacak. Bu gizlilik sisteminde kendimizi çamura bulayarak ortamda görünmez olabileceğiz. Diğer yandan çalıların arasında saklanmak gibi gizlilik seçenekleri de olacak. Diğer yandan karakterinizin yaralanması durumunda iyileşene kadar hareketlerinde kısıtlamalar olacak. Arazi ortamlarında ise dayanıklılık, geçici kamp alanları ve güvenli alana yaralı arkadaşınızı taşıma gibi eylemler gerçekleştirebileceksiniz.

Ubisoft’un bu yeni Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint oyunu içerisinde barındıracağı silahları ve beceri sistemleri ile çeşitli karakter sınıflarına da sahip olacak. Oyun içinde dört farklı karakter sınıfı olacakken, dört farklı hikaye içeriği, yeni silahlar, ekipmanlar ve teçhizatlar gibi içerikler bulunacak. Diğer  yandan oyunda PvP modu yer alacak. Oyun Xbox One, PC ve PlayStation 4 için 4 Ekim 2019 tarihinde satışa sunulacak.  


Ubisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptıUbisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptı
Assassin's Creed Unity oynamayan varsa, Ubisoft oyunu bedava dağıtıyorAssassin's Creed Unity oynamayan varsa, Ubisoft oyunu bedava dağıtıyor

PAYLAŞ