Ubisoft The Sermon başlıklı yeni bir live-action fragmanı yayınladı	 - Haberler - indir.com

Ubisoft The Sermon başlıklı yeni bir live-action fragmanı yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 11:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Sevilen açık dünya serisi Far Cry  oyunu oyun severlerin zevkle oynadığı oyunlardan birisi. Oyunu oynarken serinin en dikkat çekici hamlelerinden birisi ise köpeğimizle maceralara atlayacak olmamız. Oyunun yeni serisi Far Cry 5' de önemli bir yardımcımız olacak ismi "Boomer".  Bu oyunda köpeğimiz ile iletişimimizin bir hayli önemli hale gelecek. Köpeği düşmana saldırtmaktan çok, oyunda yapacağınız görevlerin insan ve köpekle birlikte bir ekip ruhu ile yapılacağı ifade ediliyor. Oyundaki sadık dostumuz Boomer ile Far Cry oyunu size farklı deneyimler yaşatmayı planlıyor.

Oyunun geliştiricileri daha önceden yayınlamış oldukları fragmanlar ile oyunun en önemli noktasının yardımlaşma olduğunun altını çizmişlerdi. Diğer karakterlerle ilişkilerimizin oyunun ileriki bölümlerinde etkisi olacağı ifade edilen bir başka konuydu. Oyunda çeşitli karakterlerden oluşan müttefiklerimizin yanında bir de köpek yer alıyor. Oyun severlerin açıklamalarda köpeği bu oyunda küçük bir yer edindiğini ve sadece düşmana saldıracağı düşüncesi sararken yeni yayınlanan videoda bu konunun hiç de küçümsenmeyeceğini görebiliyorsunuz.

Ubisoft Montreal tarafından hazırlanan videoya göre geliştirici yakın dostumuz Boomer' i bize anlatıyor. Köpek hareketlerinin hareket yakalama tekniği ile alınarak yansıtılan videoda Boomer bizim etrafımızda donanan sıradan bir köpek olmayacak. Onunla gerçek bir köpekle iletişim kurduğumuz gibi aramızda sıkı bir bağ oluşturmanız gerekiyor. Kurduğumuz iletişimlerle köpeğimizin hareketleri değişecek ve size daha da bağlanacak.

Oyunda saklanmak zorunda olduğumuz kısımlarda yardımcı dostumuz Boomer devreye girerek bize yardımcı olacak. Boomer' in hareketlerindeki detaylar hayvan simülasyonu oyunlarında olduğu gibi özenle tasarlandığını bize gösteriyor. Far Cry 5' in 27 Mart 2018' de piyasaya sürülmesi planlanıyor.





PAYLAŞ