Ubisoft, The Division 2'yi duyurdu - Haberler - indir.com

Ubisoft, The Division 2'yi duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 10:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Ubisoft imzalı yapımlardan biri olan Tom Clancy's The Division, 2 yıl önce piyasaya sürülmüştü. Tom Clancy's The Division, oyun tutkunlarının büyük bir beklenti içerisinde yolunu gözlediği fakat beklediğini alamadığı bir yapım olmuştu. Oyun ilk çıktığında, yaklaşık bir ay kadar ilgi gördü ve sonrasında oyuncu sayısında kayıp yaşanmaya başladı. Oyuna olan ilginin düşmesinde büyük rol oynayan noktalardan birisi, oyunda hile yapanların önüne geçememek oldu. Ubisoft şimdi, her şeye rağmen umut vadeden yapımı Tom Clancy's The Division için yeni bir duyuru yaparak devam oyununu duyurdu. The Division, oyun tutkunlarının karşısına Tom Clancy's The Division 2 ile geçecek.

Ubisoft, oyun tutkunlarına Tom Clancy's The Division 2'yi duyurduktan sonra, merak edenler için küçük bir açıklama da yaptı. Grafik motorlarına dair söylenenlere göre, The Division 2 Snowdrop Grafik Motoru'nun geliştirilmiş sürümüne sahip olacak. Massive Entertainment tarafından yeni oyun hakkında yapılan açıklamalarda şunlara değinildi, '2016 yılında The Division'ı piyasaya sürdüğümüzde çok daha büyük bir hikayenin yalnızca kapağını açmış olduğumuzu biliyorduk, bu yüzden bugün sizi The Division evreninde daha nelerin beklediğini paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Şu anda Tom Clancy's The Division 2 üzerinde çalıştığımızı büyük bir mutlulukla açıklıyoruz. Geliştirme ekibinin liderliğini Massive Entertainment üstleniyor ve Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest ve Ubisoft Shanghai ile işbirliği içinde çalışıyoruz. The Division 2'de hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için Snowdrop motorunun yenilenmiş versiyonunu kullanacağız.'

Tüm bunların yanı sıra, Ubisoft birinci oyunu da bırakmadığını gösteren bazı açıklamalar yaptı. Verilen bilgiye göre ilk oyun için bir güncelleme yayınlanacak. Bu güncellemeden sonra oyunun Xbox One sürümü 4K destekli olacak ve 1080 p'ye yükseltilecek. İlk oyunda rastlanan problemlerin, ikinci oyunda giderilerek, bu kez daha sağlam bir yapımla oyun tutkunlarının karşısına geçilmesi bekleniyor.





PAYLAŞ