Ubisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptı - Haberler - indir.com

Ubisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 15:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Oyun severler tarafından büyük bir sabırsızlıkla beklenen Tom Clancy’s The Division 2, New York sonrasında Washington D.C’de mücadeleye devam edeceğiniz bu oyun için 7 ile 11 Şubat 2019 tarihleri arasında kapalı bir beta testi gerçekleştirilmişti. Ancak gel görelim ki yeni oyunu pek çok oyun sever deneme şansı yakalayamadı. Ubisoft’un bu deneyimi yaşayamayan oyun severlere müjdeli bir haberi  var. Tom Clancy’s The Division 2 için açık olan beta testi, 1 Mart 2019 tarihinde başlatılarak oyun severlere deneyim yaşatacak. Daha önceden bu konu hakkında siz okurlarımız ile paylaştığımız haberlerde, bir Massive Entertainment geliştiricisinin The Tom Clancy’s The Division 2 için yapılması düşünülen açık olacak olan beta testini ağzından kaçırarak oyun severlere bir nevi müjdeli haberi vermiştik. Kapalı olarak gerçekleşen beta testi süresi boyunca yapılan canlı yayın etkinlikleri esnasında yaşanan bu kaza sonrasında Fransız yayıncı Ubisoft, çok da fazla bir süre geçirmeden oyun severlerin heyecanla beklediği duyuruyu bugün yaptı.

1 ile 4 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek

Ubisoft, The Division 2'yi duyurduUbisoft, The Division 2'yi duyurdu

Şayet Tom Clancy’s The Division 2 oyununu ös sipariş ile almayan okurumuz iseniz ve aynı zamanda kayıt yaptırmanıza rağmen seçilmediyseniz, bunun için üzülmenize gerek kalmadığını sizlere duyuralım. 1 ile 4 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve aynı zamanda açık bir şekilde olacak olan Beta testi, PlayStation 4, PC ve Xbox One platformlarını kapsayacak. Şimdilik duyuruya ek olarak herhangi bir yeni bilgi sunmayan Ubisoft, büyük bir olasılıkla kapalı beta testinin içeriğinin açık beta testinde de yer alacağını tahmin ediyoruz diyebiliriz. Buda demek oluyor ki Tom Clancy’s The Division 2 oyununun başlarında karşılaşacağınız 2 ana görevi sizlere sunuyor. Aynı zamanda bu 2ana görevin yanında 5 yan görev, Dark Zone bölgelerinden bir tanesi, 7. Seviyeye kadar yükselme şansı sunuyor. Görevlerinizden biriside harita üzerindeki çeşitli etkinlikleri tamamlayabilmek. Aynı zamanda otuzuncu seviye karakterlere erişim imkanı ek olarak sunulacak. Ayrıca 3 ajan ihtisasını deneyebileceğiniz oyunda Black Tusk topluluğu ile kozlarınızı dilediğiniz gibi paylaşabileceksiniz.

Tom Clancy’s The Division 2’nin sistem gereksinimleri şu şekilde;

Tom Clancy’s The Division 2’nin 1080 P 90 FPS cihazlarda minimum sistem gereksinimi şu şekilde;

OS: Windows 7 | 8 | 10

CPU: AMD FX-6350 | Intel Core I5-2500K

RAM: 8 GM

GPU: AMD Radeon R9 270 | Nvidia Geforce GTX 670

VRAM: 2 GB

DIRECT X: DirectX 11 | 12

Tom Clancy’s The Division 2’nin 1080 P, 60 FPS cihazlarda tavsiye edile sistem gereksinimleri ise şu şekilde sıralanıyor;

OS: Windows 7 | 8 | 10

CPU: AMD Ryzen 5 1500X | Intel Core I7-4790

RAM: 8 GB

GPU: AMD RX 480 | Nvidia Geforce GTX 970

VRAM: 4 GB

DIRECT X: DirectX 11 | 12


The Division 2 için, binlerce kişi işbaşındaThe Division 2 için, binlerce kişi işbaşında
The Division 2'nin sistem gereksinimleri açıklandıThe Division 2'nin sistem gereksinimleri açıklandı

PAYLAŞ