Ubisoft oyun duyuruları için dijital bir konferans düzenleyebilir! - Haberler - indir.com

Ubisoft oyun duyuruları için dijital bir konferans düzenleyebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-13 08:53:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun endüstrisinin en büyük etkinliklerinden biri olan E3'ün ertelendiği bilgisi daha önce duyurulmuştu. Elbette bu şekilde bir duyurunun ardından yeni oyun duyurularıyla ilgili çeşitli soru işaretleri oluştu. Bu yılın merak edilen oyunlarından bazıları duyurulacak olan Ubisoft'un dijital bir konferans düzenleme ihtimali olduğu düşünülüyordu. Oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden biri olan ve oyun dünyası ile ilgili yeniliklerin duyurulduğu E3 etkinliğinin tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü endişesi nedeniyle ertelenmiş olduğu resmi olarak açıklandı. Oyuncuların beğenisine sunulacak olan birçok oyunun tanıtımının gerçekleştirildiği bu etkinliğin iptal edilmesi, yapılacak olan yeni oyun duyurularıyla ilgili çeşitli sorularında gündeme gelmesine neden oldu. 

Bu konu ile ilgili adım atan ilk şirketlerden biri de teknoloji lideri Microsoft oldu. Xbox yöneticisi Phil Spencer, Xbox Series X için virüs salgını nedeniyle halka açık bir etkinlik değilde, dijital bir etkinlik yapılacağının bilgisini verdi. 

E-ticaret devi Alibaba Corona virüsünü saniyeler içinde tespit eden yapay zeka sistemi geliştirdi!E-ticaret devi Alibaba Corona virüsünü saniyeler içinde tespit eden yapay zeka sistemi geliştirdi!

Ubisoft'da Microsoft gibi yapabilir

Ubisoft'ta tıpkı Microsoft'un yaptığı gibi dijital bir etkinlik ile beraber yeni oyunlarının tanıtımını yapabilir. Oyun dünyasındaki birçok popüler oyunun geliştiriciliğini yapan Ubisoft; "Planladığımız tüm heyecan verici gelişmeleri paylaşmamızı sağlayacak dijital deneyimler için seçenekleri değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı. Geliştirici şirket Ubisoft'un bu yıl düzenleyeceği basın konferansının içeriğinde neler olacağına dair birçok planda halen gizemliliğini koruyor. Vikingler etrafında şekillenecek olan bu yeni Assassin's Creed oyununun da bu etkinlik ile beraber çıkış yapması bekleniyordu. Bununla beraber ayrıca Splinter Cell’in dönüş yapacağını bekleyen hayranlar da yok değildir. Bunlara ek olarak daha önce tanıtımı ertelenen Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters ve Skull & Bones’un da gösterimin bir parçası olması bekleniyor.

Geçmişten bugüne uzun yıllardır düzenlenen E3 etkinliği, tarihinde ilk kez ertelenmiş oldu. Teknoloji şirketlerinin tek tek programlarını ertelemesi ya da iptal etmesi teknoloji dünyasında domino etkisi gibi artacağı düşünülüyor. Fakat oyunlarla ilgili duyuruların her halükarda duyurulacağı da düşünülen bilgilerin arasındadır. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü endişesi nedeniyle bu sene içerisinde farklı etkinliklerin de bir bir iptal edildiği ya da ertelendiği duyurulmuştu. Öyle ki teknoloji dünyasının en büyük etkinliklerinden biri olan Mobil Dünya Kongresi de corona virüsü nedeniyle ertelendiği duyurulmuştu.  

 


Bir çalışanın Corona virüsüne yakalandığından şüphelenen Google 8 bin çalışanını evden çalıştıracak!Bir çalışanın Corona virüsüne yakalandığından şüphelenen Google 8 bin çalışanını evden çalıştıracak!
YouTube, Corona Virüsü reklamlarını göstermeyecek!YouTube, Corona Virüsü reklamlarını göstermeyecek!
Apple ve Google Corona virisüyle ilgili içeriklere sansür mü uyguluyor?Apple ve Google Corona virisüyle ilgili içeriklere sansür mü uyguluyor?

PAYLAŞ