Ubisoft İki Ücretsiz Oyununu Kapatıyor - Haberler - indir.com

Ubisoft İki Ücretsiz Oyununu Kapatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-31 23:55:51
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Ubisoft iki ücretsiz oyununu kapatıyor. Ghost Recon Phantoms ve The Mighty Quest for Epic, beklenen başarıyı yakalayamadığı için Ubisoft oyunları kaldırma kararı aldı.

Fransız video oyunu geliştiricisi ve yayıcısı Ubisoft Entertainment tarafından çıkarılan iki ücretsiz oyunun kaldırılması kararı verildi. Ubisoft ücretsiz olarak piyasaya sürdüğü Ghost Recon Phantoms ve The Mighty Quest for Epic oyunlarından beklediği başarıyı elde edemeyince, oyunların kaldırılması kararına vardı. 2012 yılında piyasaya sürülmüş olan oyunların, ilk başlarda kullanıcı sayısı iyiyken gittikçe bu sayının düşmeye başlaması, firmayı bu kararı almaya itti ve kalan kullanıcılarda oyuna artık veda etmek durumunda kaldı.

Ubisoft'un, yaklaşık iki yıl önce piyasaya sürdüğü Ghost Recom Phantoms, ilk çıktığı zamanlarda 20 bin oyuncu sayısına sahipken, son zamanlarda bu sayı bin'e kadar düştü. Ubisoft, oyunun kullanıcı sayısında yaşanan bu ciddi düşüş sebebiyle oyunu kapatma kararı aldı. Almış olduğu karar sonrası, oyun içerisindeki eşya satın alabileceğiniz dükkanın da kapandığını açıkladı. Oyunu oynayanlar, elindekileri 1 Aralık'a kadar kullanabilecekler.oyun 1 Aralık'ta tamamen kaldırılacak. Bir diğer kapanan oyunsa Quest for Epic olacak. Quest for Epic'te, Phantoms gibi beklenen başarıyı gösteremeyen bir diğer oyun oldu ve onunda kapatılması yönünde karar alındı. Steam'den gelen veriler, bu oyununda kullanıcılarının çıktığı zamana göre hayli düşüşe geçtiği anlaşıldı. Siz de hala Quest for Epic kullanıcısı iseniz, bu oyuna 25 Ekim tarihinde veda etmeniz gerekecek.

Oyuncular, oyunların kullanıcılarının bu kadar azalmasını, oyunların içeriğinin yeterince güncel tutulmamasına bağlıyor. Ubisoft'unda bu saatten sonra güncelleme yapması bir şeyi değiştirmeyeceği için kapatma kararı alması, en mantıklısı oldu.

 





PAYLAŞ