Ubisoft, Gamescom 2017'de göstereceği oyunları açıkladı - Haberler - indir.com

Ubisoft, Gamescom 2017'de göstereceği oyunları açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-13 09:20:58
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının en büyük fuarlarından biri olan ve tüm dünyaya hitap eden Gamescom, her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleştirilecek. Oyun severlerin heyecanla beklediği etkinlik esnasında birçok yeni oyun duyurulacak ve duyurulan oyunlarla ilgili de yeni ayrıntılara yer verilecek. Gamescom 2017 etkinliğine katılacak olan oyun şirketleri, etkinliğin tarihi yaklaştıkça yavaş yavaş programlarıyla alakalı bilgi vermeye başlamışlardı. Ağustos sonunda düzenlenecek olan etkinliğe oldukça kısa bir süre kalmışken, etkinlikteki programına dair bilgi veren oyun şirketleri arasına şimdi de Ubisoft eklendi. Ubisoft, oyun severlere Gamescom 2017'de göstereceği oyunların isimlerinin listesini açıkladı.

Ubisoft'un Gamescom 2017'de göstereceği oyunlar şunlar;

Assassin's Creed Origins

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Far Cry 5

South Park: The Fracured but Whole

The Crew 2

Açıklanan isimler arasında, en çok merak edilen oyunlar da yer alınca, oyun severlerin oldukça heyecanlandı. Oyun tutkunları, etkinlik esnasında açıklanan oyunların demo sürümlerini oynama imkanına sahip olacaklar ve oyun içi ödüllerin de sahibi olacaklar. Klasik bir Gamescom etkinliği olarak bilinen Just Dance 2018 üzerinden de büyü bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Gamescom 2017'de, normal oyuncuların dışında profesyonel e-spor oyuncuları için de etkinlik olacak. E-spor oyuncuları için Rainbow Six Siege ESL Season 2 ve For Honor turnuva finalleri gerçekleştirilecek. Merakla beklenen Gamescom 2017, 22 Ağustos ' 26 Ağustos tarihleri arasında oyun severlerle buluşacak.

Ubisoft'un Gamescom 2017 fuarına özel olarak hazırladığı videoyu, aşağıdan izleyebilirsiniz;





PAYLAŞ