Ubisoft Çalışanları Oyunları Kızdıracak Bir Şaka Yaptı - Haberler - indir.com

Ubisoft Çalışanları Oyunları Kızdıracak Bir Şaka Yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-16 11:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Dün Twitter’dan oyun severleri mutlu edecek bir haber gelmişti. Ubisoft’un kreatif direktörü, Ubisoft Montreal kreatif direktörleri olan Julian Gerighty, Dan Hay ve Roman Campos Oriola bir tweet paylaşarak, Splinter Cell oyunu için bir çalışma başlattıklarını söylemişti.

Bu haber oyun severleri mutlu etmiş ve hızla yayılmıştı. Oyun hakkında tweetin altına sorularda gecikmedi. 3 muhteşem ismi bir arada gören oyun severlerin yeni oyundan da beklentisi büyüktü. Twitter hesabından duyurusu yapılan Splinter Cell oyunu kısa süre içerisinde milyonlarca insana ulaştı. Bunun ardından Julian Gerighty ikinci bir tweet paylaşarak başlarının belada olabileceğini söylemesi, oyun severleri oyunla ilgili bir problem olup olmadığı hakkında meraka yöneltti.

Ubisoft'tan yeni Splinter Cell oyunu gelebilir!Ubisoft'tan yeni Splinter Cell oyunu gelebilir!

Splinter Cell Conviction hayranlarına müjde: Oyun ücretsiz indirilebilir

Ubisoft'un Splinter Cell Açıklaması

2019’un en iddialı oyunun çıkacağının resmi duyurusunu bekleyen oyun severlere ise bugün Ubisoft tarafından kötü bir haber geldi. Ubisoft, Julian Gerighty’in şaka yapmayı seven biri olduğunu söyleyerek, dün duyurulan oyunun haberinin sadece bir şaka olduğunu belirtti. Şuan herhangi bir oyun üzerinde çalışmadıklarını söyleyen Ubisoft, açıklamasını Kreatif direktörlerimiz şu anda eğleniyorlar. Duyuracak herhangi bir şeyimiz yok.” Şeklinde yaptı.

Julian Gerighty şaka olarak attığı tweet ise takipçilerini ve hayranlarını çok kızdırdı. Özellikle oyun severler tarafından ağır eleştirilere maruz kalan Julian Gerighty, merakla beklenen Splinter Cell oyunu ile ilgili şaka yapmış olmasının ilerleyen dönemlerde sorunlara neden olabileceğini de söyleyebiliriz.


İlgili uygulamalar
Ubisoft, Ubisoft, "Gelirimiz harika ve kimseyide işten çıkardığımız yok" dedi
Ubisoft yeni bir oyun üzerinde çalışıyorUbisoft yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

PAYLAŞ