Ubisoft aylık abonelik Uplay+ sistemi başladı - Haberler - indir.com

Ubisoft aylık abonelik Uplay+ sistemi başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-04 18:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Teknoloji dünyasının liderlerin Microsoft, heyecanla beklenen Gears 5 oyununun çıkış tarihine az bir süre kalmasına rağmen oyunun senaryo modunun içeriklerini gösteren bir oyun videosu paylaştı.Çok oyunculu oyun modu özelliğini de gösteren bu video içeriğinde Dave Bautista adlı oyun karakterinin oyuna dahil olduğunu görüyoruz. Bugüne kadar heyecanla oynanan Gears of War serisinin son oyunu olarak karşımıza çıkan Gears 5'in oyunculara sunulmasına sayılı günler kaldı. Oyunun çıkmasına çok az bir süre kala Microsoft tarafından oyunun ikinci bölümüne ait bir video yayımlandı. Videoyu seyrettiğimiz işler çok daha kötü olmadan Kait ve silahlı bir mechi düşman birliklerini parçalara ayırırken görüyoruz. 

Her sahnesinde aksiyon dolu anlar yaşayacağınız Gears 5 oyununu bu ay içerisinde deneyimlemek mümkün olacak. Yayınlanan video sayesinde oyun hakkında detaylı bilgi edinmek de mümkün. Yayınlanan videonun yanı sıra aynı zWWE Şampiyonu ve Guardians of the Galaxy filmlerinde Drax the Destroyer karakterini canlandıran Dave Bautista oyunda “Animal” adlı bir çok oyuncu da çok oyuncu mod seçeneği içerisinde yer alacak. Bautista’nın Gears 5 dünyasında yer alması ise adeta bir yılan hikayesi boyutuna dönen Gears of War filminde aktörün Marcus Fenix’i karakterine can vereceği yönünde çeşitli söylentilerin de artmasına sebep oldu. Şöyle ki Gears 5 oyununun 15 Eylül ile 28 Ekim tarihlerinde oynayan tüm oyuncular Animal karakterine sahip olacaklar.

Gears of War 4'ten Görkemli Bir Oynanış Videosu!Gears of War 4'ten Görkemli Bir Oynanış Videosu!

Elde edilen bilgilere göre son olarak ise, Twitch platformundan Microsoft Mixer platformuna geçiş yapan Ninja'nın Gears 5'in senaryo modunu dün gece deneyimlediğini de söylemek mümkündür. Kısa bir süre sonra bu heyecan verici aksiyon dolu oyunda vakit geçirmeniz mümkündür. Birbirinden farklı karakterler ve oyun sahneleri ile zenginleştirilen Gears 5 oyununda seçmiş olduğunuz karakter ile belirli görevleri yerine getirmeye çalışacak ve oyunun seyrinde çeşitli değişikliklere sebep olacaksınız. Oyunun yayınlanan videosu ile oyun hakkında bir kaç bilgi daha edinmek mümkündür. 

 

 


Gears of War 4'ün Grafik Ayarları Ortaya ÇıktıGears of War 4'ün Grafik Ayarları Ortaya Çıktı
Gears of War 4'ün Çıkış Fragmanı YayınlandıGears of War 4'ün Çıkış Fragmanı Yayınlandı
Gears of War 4'ün yeni haritalarının tanıtımları yayımlandıGears of War 4'ün yeni haritalarının tanıtımları yayımlandı

PAYLAŞ