Ubisoft 19 Aralık'a kadar ücretsiz oyun dağıtacak - Haberler - indir.com

Ubisoft 19 Aralık'a kadar ücretsiz oyun dağıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-16 23:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Ubisoft, 19 Aralık tarihine kadar devam edecek olan bir yılbaşı kampanyası başlattığını duyurdu. Söz konusu bu kampanya kapsamında oyunculara her gün bir oyun ya da oyun içinde kullanabilecekleri hediyeler verilecek. İlk hediyeyi bugün içerisinde dağıtmaya başlayan Ubisoft, Assassin's Creed: Valhalla için özel içerikler sunuyor.

Geçtiğimiz günler içerisinde paylaşıldığı üzere Epic Games'in yılbaşı gelene kadar 15 gün boyunca, her gün bir oyunu ücretsiz bir şekilde dağıtılacağı dile getirilmişti. Göründüğü üzere yılbaşında oyuncuları düşünen tek platform Epic Games değil. Video oyun sektörünün bir diğer önemli isimlerinden Ubisoft da benzer bir adım atarak, oyuncuları memnun etmeyi başaracak. Ubisoft tarafından konu hakkında yapılan açıklamalara göre şirket, bugünden 19 Aralık tarihine kadar her gün, yeni bir ücretsiz içerik veya oyun ile oyuncuların karşısına çıkacak. 

Ubisoft, 89 TL’ye satılan Far Cry 3’ü 6 Eylül tarihine kadar ücretsiz yaptıUbisoft, 89 TL’ye satılan Far Cry 3’ü 6 Eylül tarihine kadar ücretsiz yaptı

Dünya genelinde ise tüm oyuncuların katılım gösterebilecekleri bu kampanya kapsamında oyunculara, oyuncuların yanı sıra oyun içinde kullanabilecekleri çeşitli içerikler de sunulacak. Örnek vermek gerekirse bugün içerisinde başlanan kampanyada, şirketin en yeni oyunlarından Assassin's Creed: Valhalla için bazı özel içerikler de oyuncuların beğenisine sunuluyor. Üstelik söz konusu bu oyuna sahip olmasanız bile özel içerikleri, Ubisoft kütüphanenize ekleyerek daha sonra kullanabilirsiniz. 

Assassin's Creed Valhalla'nın ücretsiz içerikleri sunuldu

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Ubisoft'un başlatmış olduğu kampanya kapsamında sunulan Assassin's Creed: Valhalla özel içerikleri, şu an itibarıyla alınabiliyor. Söz konusu bu ücretsiz içerikler arasında ise özel bir kostüm ile bir karakter güçlendirme paketi de yer alıyor. Bu sayede Assassin's Creed: Valhalla'yı çok daha özel bir karakter tasarımıyla oyun yer alabilir ve hızla ilerleme kat edebilir.

Ubisoft'un kampanyasına nasıl katılacaksınız?

  • Bulunan kampanya sayfasına erişin.
  • "Şimdi Kaydolun" butonuna tıklayın.
  • Ubisoft hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınız yoksa bir hesap açın.
  • Hediyeniz, Ubisoft hesabına otomatik olarak eklenecek.

Oyun platformu Ubisoft tarafından konu hakkında yapılan açıklamalarda kampanya kapsamında hangi oyun ve içeriklerin ücretsiz bir şekilde sunulacağı açıklandı. Fakat mesele ücretsiz oyun ve Ubisoft olduğunda, bu kampanyanın kaçırılmaması gerektiğini şimdiden ifade etmek gerekiyor.


Ubisoft, PS5 geriye dönük uyumluluk açıklaması yaptıUbisoft, PS5 geriye dönük uyumluluk açıklaması yaptı
Ubisoft Uplay’de indirimli oyun nasıl alınır?Ubisoft Uplay’de indirimli oyun nasıl alınır?
Ubisoft, 19 Aralık'a kadar her gün ücretsiz oyun verecekUbisoft, 19 Aralık'a kadar her gün ücretsiz oyun verecek

PAYLAŞ