Ubisoft, 19 Aralık'a kadar her gün ücretsiz oyun verecek - Haberler - indir.com

Ubisoft, 19 Aralık'a kadar her gün ücretsiz oyun verecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-15 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Ubisoft, 19 Aralık’a kadar olan devam eden bir yılbaşı kampanyasını başlattığını resmen duyurdu. Yılbaşı yaklaşmışken, şirketlerden ve oyun platformlarından bomba indirimler de paylaşılmaya devam ediliyor. Ubisoft’un bu yeni söz konusu kampanyasına göre oyunculara her gün oyun ve oyun içerikleri hediye edilecek. İlk hediyeleri bugün itibariyle dağıtmaya başlayan Ubisoft, Assasins’s Creed: Valhalla oyununa sahip olan oyuncular için özel içerikleri bedava veriyor.

Epic Games’ın geçtiğimiz günlerdeki duyurusu ile beraber yılbaşına kadar 15 gün boyunca her gün bir oyunu ücretsiz olarak dağıtacağı haberi sonrasında Ubisoft’ta yılbaşında oyuncuları düşünen isimlerden birisi oldu. Video oyun sektörünün önemli isimlerinden olan Ubisoft’un da birbirinden kaliteli yapımları oyunculara sunması bekleniyor.

AC: Valhalla, Sezon Kartı içerikleri ortaya çıktıAC: Valhalla, Sezon Kartı içerikleri ortaya çıktı

Ubisoft ücretsiz oyun dağıtmaya başlıyor

Şirketin yaptığı açıklamaya göre 19 Aralık tarihine kadar her gün yeni bir ücretsiz içerik veya oyunu kullanıcılarına verecek. Dünya genelindeki tüm oyuncuların faydalanabileceği olan bu kampanya ile sadece oyun değil oyunlara özel ücretli içerikler de ücretsiz olarak sunulacak. Şirketin bugün sunduğu ilk içerik ise Assassin’s Creed: Valhalla oyunu içi özel içerikler oluyor. Bu oyuna sahip olmasanız bile bu içerikleri Ubisoft kütüphanenize eklemeniz mümkün oluyor. Ubisoft’un bu yeni kampanyası ile sunulan ücretsiz Valhalla içeriklerinde özel bir kostüm ile karakter güçlendirme paketi yer alıyor. Bu sayede oyunu çok daha özel bir kostüm ile oynayabilirsiniz.

  • Buradan ubisoft’un kampanya sayfasına erişin.
  • Hesabınız yok ise kayıt olun.
  • Daha sonra Ubisoft hesabı ile giriş yapın.
  • Ücretsiz içeriklerden sunulan içeriği kütüphanenize dahil edin.

Önümüzdeki günlerde hangi oyun ve içeriklerin oyunculara sunulacağı henüz açıklanmış değil. Ancak her gün bu içeriklerin yenilenerek verileceğini belirtelim. Bakalım yılbaşı döneminde hangi isimler bu kampanya benzerlerini oyunculara sunacak göreceğiz.


Uzun süredir beklenen AC Valhalla'nın boyutu ortaya çıktıUzun süredir beklenen AC Valhalla'nın boyutu ortaya çıktı
Assassin's Creed Valhalla ilk haftasında satış rekorları kırdıAssassin's Creed Valhalla ilk haftasında satış rekorları kırdı

PAYLAŞ