UberTEKNE Deniz Taksilere Rakip Oluyor! - Haberler - indir.com

UberTEKNE Deniz Taksilere Rakip Oluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-25 14:30:27
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Taksi ve özel araç çağırma servisi Uber, geçen zaman içerisinde lojistik odaklı kargo servisi UberCARGO'yu duyurmuştu. Firma şimdi de deniz taksilere rakip olacak UberTEKNE (UberBOAT) servisini hizmete sokuyor.

İlk olarak İstanbul'da hizmete sunulacak olan UberTEKNE, özel sürat teknesi çağırmayı mümkün kılacak. Yani bu hizmetle Uber, lüks deniz taşımacılığı yapacak. Ancak servis şimdilik sadece belli bir kullanıcı kitlesinin kullanıma açık olacak.

UberTEKNE ile sahile yakın bölgelerde 6-10 kişilik gruplar sürat teknesi çağırabilecekler. Servisin ücretlendirmesi ise gidilen süre ve mesafeye göre değişiyor. Hizmetten faydalanan kişiler ödemelerini yine Uber hesabına kayıtlı olan kredi kartı ile otomatik olarak yapabilecekler.

UberTEKNE

Denizde de taksilere rakip olmayı amaçlayan UberTEKNE ile yapılan yolculuklarda ücret paylaşım imkanı sunuluyor. UberTEKNE ile yapılabilecek yolculuk rotaları ve tahmini ücret seçenekleri ise şöyle;

Bebek - Reina: 95 - 105 TL

Bebek - Kandilli: 50 - 60 TL

Çırağan - Ataköy: 390 - 410 TL

Çırağan - Kuzguncuk: 50 - 60 TL

Emirgan - Kanlıca: 50 - 60 TL

Peki UberTEKNE Nasıl Çağrılır?

UBER kullanıcıları sahile yakın bölgelerde çevrimiçi olduklarında, uygulamanın içinde yer alan UberTEKNE seçeneğini görebiliyorlar. Yakında müsait tekne varsa ''UberTEKNE Çağır'' butonuna basarak tekneyi çağırabiliyorlar.

Kaptan teyit amaçlı kullanıcıyı arıyor ve tekne birkaç dakika içinde sahile yanaşıyor. UBER'i henüz denememiş kişiler aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla uygulamayı telefonlarına indirip, UberTEKNE koduyla kaydolarak bu hizmetten 30 TL indirimle yararlanmaya başlayabilirler.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ