Uber'den Türkiye İçin Üzücü Karar Alındı - Haberler - indir.com

Uber'den Türkiye İçin Üzücü Karar Alındı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-31 15:12:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın ve ülkemizin popüler özel taksicilik hizmeti olan Uber’den önemli bir basın açıklaması yayınlandı. Herkesin elinde olan akıllı telefonlar ile çok basit bir şekilde yolculuk imkanı sunan Uber, bugün itibariyle dünya genelinde 63 ülkede 700’den fazla şehirde günlük 15 milyon yolculuğa imkan tanıyor. Bu alanda yerini koruyan ve global anlamda ön plana çıkan şirket, teknoloji tarafındaki gelişimlerini de sürdürüyor. Ülkemiz faaliyetleri 2014 yılı ile beraber İstanbul’da başlayan şirket, güvenli yolculuk için tercih edilen başlıca isimler arasına girmiş durumda. Ülkemizde ise 4 milyondan fazla bir kullanıcı indirmesine sahip olan uygulama 12.000 UberXL sürücü ortağı ile 6000 şirket Uber sayesinde gelir elde etmiş durumda.

Uber’den Üzücü Açıklama

Uber Sürücüleri Susturan Özelliği GetirdiUber Sürücüleri Susturan Özelliği Getirdi

Ülkemizde bu rakamlar ile popüler olan Uber cephesinden alınan yeni karara göre İstanbul’daki UberXL faaliyetlerini 31 Mayıs tarihi ile beraber durdurduklarını açıkladı. Uber cephesi ülkemiz için uzun vadeli bir iş ortağı olmak istiyor. Bu sebeple kullanıcılara Turkuaz Taksi ve Sarı Taksi gibi ürünlerin hizmeti devam edeceğini belirtti.

Açıklama şu şekilde sonlandırıldı; Uber olarak Türkiye'ye olan bağlılığımızı koruyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve tüm ilgili yerel paydaşlarla beraber çalışmak istiyoruz.
 Bize güvenen tüm yolcularımıza ve her koşulda saygınlık ve profesyonellikleri ile örnek olan her bir UberXL sürücü iş ortağımıza çok teşekkür ediyoruz.

Bakalım Uber’in ülkemiz için ilerleyen faaliyetleri nasıl ilerleyecek göreceğiz.


İlgili uygulamalar
YouTube Abone Sayısı Sisteminde Değişikliğe GidiyorYouTube Abone Sayısı Sisteminde Değişikliğe Gidiyor
YouTube Gaming Uygulaması KapanıyorYouTube Gaming Uygulaması Kapanıyor

PAYLAŞ