Uber sürücülerinden başkana mesaj! - Haberler - indir.com

Uber sürücülerinden başkana mesaj!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-02 11:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Teknoloji çağımızda gün geçmiyor ki ilginç bir olay olmasın. Her geçen gün biraz daha ilginç olaylara tanık olduğumuz teknoloji çağımızda bu seferde UBER şoförlerinin ilgnç bir paylaşımı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mesajı var. Dün bir araya gelen 100'den fazla UBER şoförü ilginç bir görüntüye imza attılar. Attıkları görüntüde mesaj ilettiler. Yeni yapılan Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde toplanan UBER şoförleri araçlarla beraber "Sayın Başkan Halk Uber İstiyor!" mesajı verdiler. Verdikleri bu mesajıda bir drone yardımı ile çekrek sosyal medya hesaplarında paylaştılar. 

Sosyal medya hesaplarında paylaştıkları görüntü ile Cumhurbaşkanımıza ulaşmaya çalıştılar 

UBER'den basın açıklaması geldi!UBER'den basın açıklaması geldi!

Sosyal medya hesaplarında paylaşım yapılan bu gönderinin altına birde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu, Hazine ve Maliye Bakanı Vedat Albayrak'ı ve İstanbul Büyülk Şehir Belediye Başkanlığını etiketlediler. Paylaştıkları görüntü ile UBER şoförleri ülkemizde faaliyet göstermeye devam etmek istedikleri açık bir şekilde ifade ediyorlar. Sizinde bildiğiniz önce daha önceden sürekli işlenen faili meçhul cinayetlerden ötürü ülkemizde UBER hizmetine son verilmişti. 

Cumhurbaşkanı'ndan nasıl bir cevap gelecek?

Bakalım paylaşılan gönderiden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan nasıl bir cevap gelecek. Olumlu ya da olumsuz bir cevap gelecek mi hep birlikte göreceğiz. Cumhurbaşkanımızın bu konuda hassasiyetini hepimiz biliyoruz. Cumhurbaşkanından konuyla alakalı nasıl bir cevap gelecek onu bilmiyorum. Ancak paylaşılan gönderi sosyal medya gündeminden baya bir düşmeyecek gibi görünüyor. 

 

 


Uber şoförlerini üzecek yasa geldiUber şoförlerini üzecek yasa geldi
İçişleri Bakanı'ndan UBER açıklamasıİçişleri Bakanı'ndan UBER açıklaması
UBER, Türkiye'de hizmet veren Careem'i satın almaya karar verdiUBER, Türkiye'de hizmet veren Careem'i satın almaya karar verdi

PAYLAŞ