Uber Sürücüleri Susturan Özelliği Getirdi - Haberler - indir.com

Uber Sürücüleri Susturan Özelliği Getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-16 23:02:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Uygulama

Şehir içi ulaşımda toplu taşıma dışında ulaşım ağlarını kullanan insanların en büyük sorunlarından biri de, bindiği araçta şoförle sohbet etme zorunluluğudur. Bu sohbete katılmak istemeyeceğiniz bir çok neden olabilir. Bu gibi durumlar için ise Uber kullanıcılarına yeni bir imkan sunuyor.

Uber, Premium hizmet olarak sundukları Uber Black kullanıcıları için uygulamalarında yeni geliştirdikleri bir özelliği tanıttı. Bu özellik sayesinde artık kullanıcılar, Uber’i çağırmadan önce yolculuk esnasında konuşmak isteyip istemediklerini belirtebilecekler.

Uber yeni özelliklere kavuştu!Uber yeni özelliklere kavuştu!

Uber’de Sessiz Yolculuk Devri Başlıyor

Uber uygulamasında yer alan bu özelliği kullanmaksa oldukça kolay. Kullanıcıların tek yapması gereken Uber uygulamasından bir araç çağırmadan önce, sürüş tercihleri bölümünden “Sessizliği tercih ediyorum” seçeneğini seçerek, yolculukta konuşmak istemediklerini belirtebilecekler. Bu seçenek sayesinde size uygun sürücü belirlenecek.

Taksi ve Lüks Araç Çağırma Uygulaması Uber

Yolculuk esnasında konuşmayı seven kullanıcılarını da unutmayan Uber kullanıcıların “Konuşmak beni mutlu ediyor” seçeneğini de getirdi. Bu seçeneği işaretlemeniz durumunda da, sizi karşılamaya konuşkan bir sürücü gelecek.

Uber’in kullanıcılara sunmuş olduğu bu özellik sayesinde kullanıcılarının konforunu her açıdan düşündüğünün de  bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Özel taşımacılık hizmetini size kendinizi en özel hissettiren şekilde sunan Uber’in getirmiş olduğu bu özellik sayesinde Uber Black hizmetine olan taleplerde de artış olmasını beklediği aşikar. Normal Uber hizmetinden biraz daha pahalı olan  Uber Black, aradaki bu ücret farkını sunmuş olduğu hizmetle dengeliyor.


İlgili uygulamalar
Uber Türkiye Kullanıcı Sayısı 5 Kat ArttıUber Türkiye Kullanıcı Sayısı 5 Kat Arttı
Uber sürücülerinden başkana mesaj!Uber sürücülerinden başkana mesaj!

PAYLAŞ