Twitter'ın Yeni Uygulaması Twttr İndirme ve Kayıt Olma İşlemleri - Haberler - indir.com

Twitter'ın Yeni Uygulaması Twttr İndirme ve Kayıt Olma İşlemleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-12 14:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Popüler sosyal medya uygulaması olan Twitter’ın en yeni özelliklerini sunmuş olduğu yeni bir uygulaması bulunuyor. Twttr adlı bu yeni uygulama ile Twitter kullanıcılarına henüz gelmeyen en yeni özelliklere erişim hakkı sağlayabileceksiniz. Geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleşen CES 2019 kapsamında Twttr adlı prototip uygulama ilk defa karşımıza gelmişti. Twitter’ın böyle bir prototip yapma amacında ise yeni özellikleri kullanıcılara direkt olarak aktarabilecekleri bir platform alanı oluşturmak istediklerini dile getirdiler. Twttr uygulaması ile tweet ve yanıtlar tıpkı WhatsApp veya iMessage gibi baloncular olarak gözüküyor. Diğer yandan farklı kişiden gelen yanıtı görmek için ise baloncular farklı bir renge bürünüyor. Fakat test edilen özellik sadece bununla kalmayıp ilerleyen dönemlerde başka özelliklerinde Twttr üzerinde test edilmesi bekleniyor.

Twitter Test Aracı Twttr’ye Nasıl Kayıt Olunur?

Twitter’a saklama özelliği geliyorTwitter’a saklama özelliği geliyor
  • İlk olarak burada bulunan anket bölümünü doldurmanız gerekiyor.
  • Anket tamamlandığı zaman Finish butonu ile beklemeniz gerekiyor.
  • Twttr uygulamasını kabul ettiğinizde birkaç gün içerisinde bir davetiye e-postası sizlere gönderilecektir. E-posta üzerinde yer alan bağlantı ile katılımınızı onaylamanız gerekiyor.
  • Daha sonra ise Twttr mobil uygulamasına erişmek için ikinci bir e-posta sizlere gelecek ve bu e-posta sonrasında uygulamayı artık kurabilir ve Twttr uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Android için en iyi 7 Twitter uygulaması

Her Twitter kullanıcısı Twttr uygulaması için bir başvuru yapabilir. Ancak İngilizce ve Japonca dil desteklerinin olduğunu belirtelim. Diğer yandan topluluk kurallarına ve Twitter politikaların uygun olmanız yine kabul edilmeniz için gerekiyor. Twttr uygulaması üzerinde test edilen en yeni özelliklerin belli bir süre sonra ise testler tamamlandığı zaman Twitter’a gelmesi bekleniyor. Ancak bu sürecin uzun bir zaman alması bekleniyor. Twttr uygulaması şuan için iOS cephesinde aktif olurken Android cephesinde ne zaman aktif olacak henüz bilinmiyor.


İlgili uygulamalar
Twitter CEO'su her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin alıyor!Twitter CEO'su her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin alıyor!
Twitter'da En Çok Konuşulan Kadınlar Açıklandı!Twitter'da En Çok Konuşulan Kadınlar Açıklandı!

PAYLAŞ