Twitter'ın yeni özellikleri büyük ilgi görüyor - Haberler - indir.com

Twitter'ın yeni özellikleri büyük ilgi görüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 13:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Sosyal medya platformlarının belki de en çok ilgi gören platformu Twitter, üst üst açıklanan yeni özellikler ve deneyimlemeler ile kullanıcılar arasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Yeni özellikler, kullanıcıların Twitter'ı daha etkin, güvenli ve dinamik bir biçimde kullanmalarına olanak sağlarken, sosyal medya deneyimlerini ve Twitter'da geçirdikleri zamanı zenginleştiriyor. Son günlerde Twitter tarafından sunulan yenilikler şu şekilde.

Hepsi tek bir yerde yorum içeren retweetler

Bundan sonra iOS, Android ve web'de yorumları olan Retweetleri bir sayfada görebilirsiniz. Bu yenilik şu tweet ile duyuruldu.

Twitter listeler özelliğini duyurduTwitter listeler özelliğini duyurdu

There’s now more to the conversation behind the Retweet count. On iOS, tapping into any Tweet, then tapping “Retweets” will show you the Retweets with comments. https://t.co/d18jK4FMvK — Twitter Support (@TwitterSupport) May 12, 2020

Fotoğraf ve videolarla yanıtlayın ve Retweetleyin

Artık uygulama içi kamera ile bir tweet'e eklemek için en fazla 4 fotoğraf ya da video çekimi gerçekleştirebilir, video ve fotoğraflarınızı yanıtlayabilir ve retweet yapabilirsiniz.

And to make Tweeting *pictures and videos* easier, we're making some changes to the camera. Photos and videos will no longer appear larger in the timeline and we're removing the colored captions. Essentially, it’s now the same to Tweet a photo taken on Twitter or uploaded.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ