Twitter'ın yeni özelliği sorunla gündemde - Haberler - indir.com

Twitter'ın yeni özelliği sorunla gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-23 20:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en ünlü sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter'ın yeni özelliği Fleets, daha birkaç gün önce kullanıcılara sunuldu. Bu özellik sayesinde sosyal medya platformlarında en fazla kullanılan bir özellik haline gelen hikayeler özelliği nihayet Twitter için gelmişti. Twitter Fleets sorun ile gündemde. Twitter kullanıcıları Fleets özelliğini kullanarak ilk paylaşımlarını yaptılar fakat 24 saat geçtikten sonra silinmesi gereken paylaşımlar bazı kullanıcılarda silinmedi. Yine Twitter üzerinden söz konusu sorunu bildiren kullanıcılar, bir sorun ile karşı karşıya kaldıklarını gördüler.

Twitter Fleets sorun ile gündemde ancak yakında düzelecek!

Yaşanan sorun ile birlikte kullanıcıların Fleets paylaşımı herkes tarafından erişime uygun oluyor ve arzu eden kişinin bu paylaşımı indirmesine olanak sağlıyor. Bu sorun da süresi dolmuş olmasına rağmen kullanıcıların paylaşımlarını arşivlemek için kötüye kullanıma neden olabiliyor. 

Twitter birçok yeni özelliğini duyurdu!Twitter birçok yeni özelliğini duyurdu!

full disclosure: scraping fleets from public accounts without triggering the read notification

the endpoint is: https://t.co/332FH7TEmN — cathode gay tube (@donk_enby) November 20, 2020

Twitter'ın söz konusu problemi tespit ettiği ve bunun ardında çalıştığı aktarılıyor. Yeni bir güncelleme ile sorunu düzeltmesi beklenen Twitter'ın yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

Bazı Fleets medya URL’lerine 24 saat sonra erişilebilen teknik ancak bir geçici çözüm aracılığıyla erişilebilen bir hatanın farkındayız. Kısa süre içinde kullanıma sunulması gereken bir düzeltme üzerinde çalışıyoruz.




İlgili uygulamalar
Twitter'a yakın zamanda gelecek olan iki yeni özellikTwitter'a yakın zamanda gelecek olan iki yeni özellik

PAYLAŞ