Twitter'ın son güncellemesinin ardından bildirim sayfası çöktü - Haberler - indir.com

Twitter'ın son güncellemesinin ardından bildirim sayfası çöktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-19 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler sosyal medya platformu Twitter’ın güncellenmiş olan Android sürümü, uygulamada çeşitli çökmeler yaşanmasına sebep olmaya başladı. Daha çok kullanıcıların Bildirim Menüsüne girmeye çalıştıkları zaman uygulamanın çöktüğünü bildiriyorlar. Bazı kullanıcılar ise bildirim alamadıklarını belirtirken, bazı kullanıcılara göre bildirim geldiğinde uygulamada çökmeler oluyor. Dünyanın en popüler sosyal ağlarından birisi olan Twitter, Android kullanıcılar için yeni bir sürüm güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile beraber Twitter uygulaması 8.81.0-release.00’a yükselmiş oldu. Ancak uygulama bu güncelleme sonrası sağlıklı olarak çalışamaz yapıya geldi. Daha çok etkileşim sayısı yüksek olan kullanıcıların büyük sıkıntı yaşadığı bu sürümün düzeltilmesi isteniyor.

Twitter’ın Google Play Store üzerinden sunduğu güncellemenin açıklamalarında bu sürümün bazı iyileştirmeler getiriren, bazı hataları da giderdiği belirtiliyor. Ancak güncelleme ile bildirim menüsü kullanılamaz hale getirilen bir sorunu da beraberinde getiriyor. Yoğun bildirim alan kullanıcılar ise uygulamada çökme yaşıyorlar.

Twitter, Türkiye dahil 21 ülkenin devlet başkanını etiketleyecekTwitter, Türkiye dahil 21 ülkenin devlet başkanını etiketleyecek

Twitter’ın yeni güncellemesi uygulamayı çökertiyor

Twitter uygulamasının Bildirim sayfasını kullanılamaz hale gelen hesap sahipleri, bu durumu kendi cihazlarından olduğunu düşündüler. Ancak yapılan kontrollerde birçok cihazda ortak bir sorun olduğu gözüktü. Diğer yandan bu sorun tüm işletim sistemlerini de etkilemiyor olarak görünüyor. Bazı kullanıcılar ise bildirim gelmediğini ve geldiğinde ise kasma yada açılmama problemi ile karşılaştıklarını belirtiyorlar. Hatanın bölgesel olduğu da düşünülürken, Twitter’ın yakın zamanda güncelleme ile sorunu çözmesi bekleniyor. Kullanıcıların bu süreçte ise uygulamayı telefonlarından kaldırıp tekrar yükleme gibi çözüm yolları deneyebilecekleri söyleniyor.

 


Twitter sesli mesaj özelliğini üç ülkede daha test etmeye başladıTwitter sesli mesaj özelliğini üç ülkede daha test etmeye başladı
Twitter'da Twitter'da "Türkiye Devlet Görevlisi" etiketi kullanıma açıldı

PAYLAŞ