Twitter'ın iOS'teki yeni tweet paylaş menüsü böyle görünüyor - Haberler - indir.com

Twitter'ın iOS'teki yeni tweet paylaş menüsü böyle görünüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-24 19:31:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcıların tweetleri farklı uygulamalarda daha kolay paylaşabilmesi için iOS uygulamasındaki tweet paylaş menüsünü yeniledi. Ancak yeni tasarım, tüm kullanıcıları memnun edememiş gibi görünüyor.

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan Twitter, iOS uygulaması için yayınlamış olduğu 8.37 sürümü ile birlikte bir süredir test etmekte olduğu yeni tweet paylaşım menüsünü tüm kullanıcıların hizmetine sundu.

Twitter ön izleme fotoğrafları ırkçılık ve ayrımcılık içeriyor mu?Twitter ön izleme fotoğrafları ırkçılık ve ayrımcılık içeriyor mu?

Twitter’ın “Tweetleri diğer uygulamalarda daha az dokunuşla paylaşmanızı mümkün kılan yeni ‘tweet paylaş’ menüsü, artık tüm iOS cihazlarda kullanılabilir.” açıklamasıyla duyurduğu özellik, kullanıcılara kolaylık sağlamayı amaçlasa da tüm kullanıcıları memnun edemeyerek olumlu yorum alamamış gibi görünüyor.

Twitter'ın iOS'teki yeni tweet paylaş menüsü böyle görünüyor

Twitter’ın yeni tweet paylaşım menüsü ile ilgili şikayetlerini kısa sürede dile getirmeye başlayan kullanıcılar, Twitter’ın sunmuş olduğu menünün yeterince işlevsel olmadığını, iOS’in kendi paylaş menüsünün daha iyi olduğunu ve Twitter’ın da kullanıcılara iOS paylaş menüsü ile tweet paylaşma seçeneği sunması gerektiğini ifade ettiler.

Buradaki ilginç olan asıl nokta, Twitter’ın kullanıcılara zaten bir iOS paylaş menüsü seçeneği de sunuyor olması. Twitter uygulamasındaki paylaş butonuna uzun basan kullanıcılar, Twitter’ın yeni tweet paylaş menüsü yerine iOS paylaş menüsü ile karşılaşıyorlar. Muhtemelen Twitter’ın sunmuş olduğu bu seçenek, tüm kullanıcılara ulaşmış değil.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ