Twitter'ın

Twitter'ın "Geri al" özelliği ücretli olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-22 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Twitter'ın bir süre önce üzerinde çalışmaya başladığı 'Tweeti Geri Al' özelliğinin ücretli üyelere özel olabileceği gündeme geldi.

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter son dönemlerde güncellemelerini arttırmış durumda. Değişken kullanıcı alışkanlıklarını takip ederek platformu güncel tutmak isteyen şirket bir süre önce duyurduğu “Geri al” özelliği üzerinde çalışmaya hız kesmeden devam ediyor.

Twitter CEO'su Jack Dorsey'in ilk tweeti 2,5 milyon dolara satıldı! NFT nedir?Twitter CEO'su Jack Dorsey'in ilk tweeti 2,5 milyon dolara satıldı! NFT nedir?

Kullanıcılara, paylaştıkları bir tweeti yayınlanmasından kısa bir süre içinde düzenleme imkanı tanıyacak bu özellik ilk olarak güvenilir sızıntı kaynaklarından olan yazılımcı Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarılmıştı. Özellik hakkında yeni bir bilgi paylaşan Wong şirketin bu özelliği yalnızca ücretli kullanıcılar için aktif hale getirebileceğini belirtmiş.

Twitter geri al özelliği hakkında yeni sızıntılar

Twitter'da Youtube videoları izlenebilecek

Jane Manchun Wong, geçtiğimiz haftalarda Twitter'ın 'tweeti geri alma' özelliği üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Özellik hakkında bilinenlere göre Twitter'ın tasarladığı olduğu bu özellik, bir tweeti paylaştığınız zaman açılabilir pencere olarak çıkacak ve  'Geri Al' butonu yer alacak. Üzerinde bir sayaçla kullanıcıların karşısına çıkacak olan bu butonun sayacı sıfırlandığı an tweetiniz paylaşılmış olacak.

Özelliğin ortaya çıkmasının ardından kullanıcıların heyecanlı bekleyişi başlamıştı ki Wong, özelliğin bir abonelik sistemine dahil olacağına dair yeni bilgiler paylaştı. Özellikle ilgili yeni bir ekran görüntüsü paylaşan Wong’un yayımladığı resimde geri al özelliğini için abone olunması gerektiği görülüyor. Twitter’ın abonelik sisteminin ücreti ya da kullanıcılara nasıl ayrıcalıklar sunacağı ise henüz bilinmiyor.

 

 


İlgili uygulamalar
Rusya'da, Twitter'a erişim kısıtlaması getirildiRusya'da, Twitter'a erişim kısıtlaması getirildi
Twitter temsilci atayacağını onayladıTwitter temsilci atayacağını onayladı

PAYLAŞ