Twitter'ın 2020 için en'leri açıklandı - Haberler - indir.com

Twitter'ın 2020 için en'leri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-08 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2020 yılının son günlerine gelmişken sosyal medya ve uygulama devleri tarafından yılın önemli istatistikleri açıklanmaya devam ediyor. Şimdi ise Twitter, 2020’nin trend olan etiketlerini ve en çok beğenilen paylaşımlarını açıkladı. Twitter tarafından paylaşılan bu veriler, kullanıcıların birçok durumu tartışmak için Twitter’a girdiğini gösteriyor. Söz konusu kullanıcılar en çok 2020’nin bir numaralı konusu olan koornavirüs pandemisini Twitter’da konuşuyorlar. Geçtiğimiz gün popüler arkadaşlık uygulaması Tinder’ın 2020 kullanıcı davranışları açıklanmıştı.

Şimdi ise yıl boyunca en fazla trend olan içerikler ve istatistikler Twitter tarafından yayınlandı. 2020 yılında en çok koronavirüs pandemisi konuşulmuş durumda. Twitter’ın açıkladığı verilere göre kullanıcılar en fazla “COVID19” ve benzeri konu etiketlerini kullanarak paylaşımlar yaptılar. Diğer yandan kullanıcılar COVID19 ile alakalı yapılan paylaşımları 400 milyondan fazla retweetlediler.

Twitter'da mavi tik dönemi yeniden başlıyorTwitter'da mavi tik dönemi yeniden başlıyor

2020’nin Twitter en’leri belli oldu

Yılın en üzücü Twitter paylaşımlarından birisi ise Marvel hayranları için geldi. Bu noktada Black Panther ile özdeşleşen dünyaca ünlü oyuncu olan Chadwick Boseman’ın ölümü oldu. Söz konusu ölüm hakkında yapılan resmi paylaşım Twitter’ın en çok beğeni alan tweeti oldu. Bu paylaşım 7.5 milyon beğeni ve 2.1 milyon retweet aldı. Diğer yandan 2020 verilerine göre en popüler ikinci konu etiketi ise #BlackLİvesMatter oldu. George Floys adlı bir kişinin ABD polisi tarafından öldürülmesi sonunda yapılan bu paylaşımlar Twitter’da oldukça yaygın bir şekilde kullanıldı. Floyd hakkında atılan tweetler ise en çok konuşulan üçüncü kişi oldu.

Diğer yandan ABD’deki seçim süreci Twitter’ın önemli maddelerinden birisi oldu. 2020’nin en çok konuşulan ismi Donalt Trump olurken, Joe Biden ise en çok beğeni alan tweetler arasna geçmeyi başardı. Twitter’ın 2020 yılına yönelik popüler içerik ve istatistikleri bu şekilde yayınlanmış durumda.


İlgili uygulamalar
Twitter Fleets özelliği hakkında açıklama yaptıTwitter Fleets özelliği hakkında açıklama yaptı
Twitter güvenlik önlemlerini arttırıyorTwitter güvenlik önlemlerini arttırıyor

PAYLAŞ