Twitter'dan mutlu edici yeni özellik geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'dan mutlu edici yeni özellik geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Yazılım

Online paylaşım uygulaması olarak çalışan ve dünyanın en çok tercih edilen sosyal medyalarından biri olan Twitter, üç yıl önce yani 2016 yılında hem Android hem de iOS işletim sistemli akıllı cihazlar için özel gece modu özelliğini sunmuştu. Tüm kullanıcılar için kullanıma sunulması biraz zaman alsa da gece modu özelliği adından da anlayacağınız üzere beyaz renklerin ağırlıklı olduğu alanları siyah renge çevirerek kullanımı genişletiyordu. Gece modu özelliği son zamanlarda oldukça yaygın bir şekilde karşımıza çıkıyor. Genellikle kullanıcılar gece modunu çoğu alanda kullanmaya özen gösteriyor. 

Gece modu özelliği sayesinde akşam Twitter'da vakit geçirmek istediğiniz taktirde gözleriniz yorulmayacak ve aynı zamanda göz sağlığınıza herhangi bir zarar gelmeyecektir. Karanlıkta Twitter kullanmak gece modu ile çok daha sağlıklı olacak. Twitter bu kez de Twitter’ın iOS sürümü OLED ekranlar için Lights out olarak adlandırılan tamamen karanlık mod desteğine kavuştu.

Twitter’a saklama özelliği geliyorTwitter’a saklama özelliği geliyor

OLED ekranlı iOS cihazlar için karanlık mod

Twitter iOS sürümü için OLED dostu karanlık mod özelliğini sunuyor. Twitter kullanıcıları bu karanlık mod özelliğini açtıkları anda kullanıcı arayüzünde mavi renk yerine siyah renk ile karşı karşıya geliyoruz. Karanlık mod ne gibi işlevlere sahip diye düşünüyorsanız devam edelim. Siyah renk OLED ekranlı cihazların bataryası için adeta bir dosttur. Şöyle ki OLED ekranlı cihazlar için karanlık mod özelliği tam bir batarya tasarrufu yapmaktadır. Bu sayede şarjınız daha uzun süre dayanır ve kullanım açısından da oldukça fonksiyonel bir özelliktir. 

Yani, iPhone X, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinde Twitter kullanımı esnasında karanlık modu aktif ederek hem göz yorgunluğunu azaltabilir, hem daha uzun bir pil ömrü elde edebilirsiniz. Bu özelliği açmak için uygulama üzerinde Ayarlar ve Gizlilik > Ekran ve Ses yolunu takip etmeniz yeterli. Hem sağlığınız açısından hem de kullanım şıklığı açısından oldukça fonksiyonel bir özellik olan karanlık mod özelliği OPLED ekranlı akıllı cihazlarda çok daha kullanışlı olacak. Karanlık mod özelliğini aktif olarak kullandığınız sürece göz sağlığınıza da dikkat etmiş olursunuz. Gündüzleri normal görünümde devam ederken karanlık ortamlarda gece modunu tercih edebilirsiniz. Kullanım açısında çok daha şık bir görünüm elde edeceksiniz. 

 


Twitter CEO'su her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin alıyor!Twitter CEO'su her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin alıyor!
Twitter'da En Çok Konuşulan Kadınlar Açıklandı!Twitter'da En Çok Konuşulan Kadınlar Açıklandı!
Twitter'ın şaşırtıcı matematik numarasıTwitter'ın şaşırtıcı matematik numarası

PAYLAŞ