Twitter'da ücretli Süper Takip özelliği başlatıldı - Haberler - indir.com

Twitter'da ücretli Süper Takip özelliği başlatıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-02 09:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Kısa bir süre önce duyurusu yapılan Süper Takip özelliği, bugün resmi olarak Twitter tarafından başlatıldı. Abonelik ücretleri de aktarıldı. 

Popüler sosyal medya uygulamalarının başında gelen Twitter, platforma sık sık yeni özellikler ekleyerek daha pratik hale getirmeye çalışıyor. Geçtiğimiz aylar içerisinde Twitter için bahşiş kutusu adlı yeni bir özellik daha kullanıcıların beğenisine sunulurken, şimdi ise içerik oluşturucuları ilgilendiren bir diğer özellik daha kullanıcıların karşısına çıktı. Daha önce de duyurusu yapılan "Süer Takip" bugün itibariyle Twitter tarafından kullanıma açıldı. 

Twitter CEO’su Jack Dorsey:Twitter CEO’su Jack Dorsey:"Bitcoin Dünyayı Birleştirecek"

Twitter, Süper Takip gelir elde etmek mümkün

Bilindiği üzere Twitter dışındaki pek çok sosyal medya platformunun çoğu, içerik üreticileri için gelir elde etmenin çeşitli yollarını sunuyor. Fakat Twitter bu ve buna benzer ayrıcalıklı özellikler sunmadığı için sık sık eleştiri alıyordu. Neyse şirket geç de olsa geri  kalmak istemedi ve harekete geçti. Bunun üzerine kullanıcılar için gelir elde etmenin çeşitli yollarını sunmaya başladı. İlk olarak ise bahşiş kutusu adlı bir özelliği kullanıma sunan Twitter, bu kez de Süper Takip özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu. 

Twitter’ın Süper Takipler adlı yeni özelliği ile beraber içerik üreticiler, ücret karşılığında aboneler için özel içerikler hazırlayabilecek. Bu her ne kadar bazı kişiler tarafından eleştiri alsa da içerik üreticilerini heyecanlandırmayı başaran bir durum oldu. 

Twitter, Süper Takip özelliğinin ücretleri

Kısa bir süre önce aktif olarak sunulan Süper Takip özelliği, Twitter tarafından aktarılan bilgilere göre 2.99, 4.99 ve 9.99 dolarlık ücretler karşılığında alınabilecek. İçerik oluşturucular abonelerine bu fiyata göre içerik hazırlayabilecekler. Ödeme yapmayan kişiler ne yazık ki paylaşılan içerikleri görüntüleyemeyecek. Sadece halka yönelik olarak paylaşılan ücretsiz Tweet’leri görüntüleyebilecekler. Twitter'ın söz konusu bu yeni özelliği şu an için yalnızca Amerika ve Kanada’daki kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. 10.000 bin takipçisi olan ve yukarıda belirttiğimiz ülkelerde yaşayan kişiler bu özelliği kullanmaya başlayabilirler. 

 


Twitter açık tenlileri öne çıkartıyorTwitter açık tenlileri öne çıkartıyor
Twitter mavi renginin kullanımını azaltıyorTwitter mavi renginin kullanımını azaltıyor
Twitter, Yanıltıcı Tweetleri İçin Bildirim Özelliğini Test Ediyor Twitter, Yanıltıcı Tweetleri İçin Bildirim Özelliğini Test Ediyor 

PAYLAŞ