Twitter'da Tweet'leri Tarih Aralığına Göre Arama Devri Başladı - Haberler - indir.com

Twitter'da Tweet'leri Tarih Aralığına Göre Arama Devri Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler ve ülkemizde hala engelli olan sosyal paylaşım ağı Twitter kendini geliştirmeye devam ediyor. Arama motorunda iyileştirmeler yapan Twitter, ''tarih aralığındaki tweet'leri'' arama özelliğini kullanıcılara sundu.

Bugüne kadar kullanıcılara türlü zahmetler çıkararak aramalarda zaman kaybına yol açan tweet'leri arama ve bulma fonksiyonu Twitter tarafından iyileştirildi. Şimdiye kadar belli bir tarihten önce ve sonraki tweet'leri bulmak için kullanıcıların manuel olarak ileri ya da geri gitmeleri gereken arama sayfasında, yeni özellikle beraber arama işlemleri daha kolay bir hale getirilmiş.

Twitter Gelişmiş Arama Sayfası

Twitter üzerindeki gelişmiş arama sayfasına girdiğinizde tarihler bölümü üzerinden bulmak istediğiniz tweet'inze göre aramanın başlangıç ve bitiş tarihini belirleyerek bu aramayı daraltabilir ve karşınıza çıkan takvim üzerinden istediğiniz tarihleri işaretleyerek tweet'i bulabilirsiniz. Bu sayede de iki tarih arasındaki konuşmaları daraltarak istediğiniz herhangi bir arama sonucuna daha hızlı ve rahat ulaşabilmeniz sağlanmış oluyor.

Kullanıcı dostu ve kullanımı oldukça kolay olan gelişmiş arama motoru özelliği sayesinde Twitter kalitesini bir üst seviyeye taşıyarak kullanıcılarına daha pratik bir kullanım imkanını da sunmuş oldu.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ