Twitter'da tweet zamanlama dönemi başlıyor - Haberler - indir.com

Twitter'da tweet zamanlama dönemi başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-29 09:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Son dönemlerde yayımladığı yeni özelliklerle kullanıcı deneyimini yükseltmeye odaklanan Twitter bir süredir merakla beklenen tweet zamanlama özelliğini nihayet kullanıma sundu.

En popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Twitter uzun bir süredir kullanıcılarının platformu daha etkin bir şekilde kullanabilmesi için hem Web sürümünde, hem de mobil sürümünde çeşitli iyileştirmeler yapıyor. Bu kapsamda geçen sene yeni bir özelliği test etmeye başlayan platformun gönderilerini zamanlamalarına olanak tanıyacak yeni bir özellik sunmak için hazırlandığı öğrenilmişti.

Twitter da evden çalışma sürecini uzatan şirketler arasına katıldıTwitter da evden çalışma sürecini uzatan şirketler arasına katıldı

Şimdilik sadece uygulamanın web sürümü üzerinden kullanıma sunulan bu özellik geçtiğimiz sene sadece sınırlı sayıdaki kullanıcılar tarafından kullanılabiliyordu. Bugün “Serdar Kuzuloğlu”nun yaptığı bir paylaşımla tüm kullanıcılara sunulduğu öğrenilen tweet zamanlama özelliği özellikle içerik üreticileri ve sosyal medya alanında çalışan kullanıcılar için oldukça faydalı olacak.

Twitter, tweet cevaplarını engellemek adına değişikliğe gidiyor

Bildiğiniz üzere bu özellik daha önce "TweetDeck" uygulamasıyla kullanılabiliyordu. Pek çok kullanıcı ise platformda bu özelliği kullanabilmek için farklı bir uygulama kullanmaktan şikayetçiydi. Bu şikayetleri dikkate alarak özelliği direkt olarak platforma entegre etmek için harekete geçen şirket nihayet beklenen özelliği kullanıma sundu. Artık Twitter kullanıcıları gönderilerini platform üzerinden rahatlıkla zamanlayabilecekler. Gün itibariyle web sürüm için yayımlanan özelliğin ilerleyen günlerde mobil sürümü için de yayımlanacak mı henüz bilinmiyor. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmayan Twitter’ın "TweetDeck" uygulaması için izleyeceği yolda gizemini koruyor.


İlgili uygulamalar
Twitter'dan tweetlerinizi yanıtlayabilecek kişileri seçmenizi sağlayacak yeni özellikTwitter'dan tweetlerinizi yanıtlayabilecek kişileri seçmenizi sağlayacak yeni özellik

PAYLAŞ