Twitter'da Tweet içinde Tweet Dönemi Başladı - Haberler - indir.com

Twitter'da Tweet içinde Tweet Dönemi Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Twitter yeni özelliklerini denenmesi amacıyla sınırlı bir kullanıcı kitlesine açıyor. Geçen aylarda mobil kullanıcılara test amaçlı sunulan Tweet içinde Tweet özelliği de bunlardan birisi. Twitter şimdi bu özelliğini web kullanıcıları için aktif etti.

Bize göre Twitter'ın heyecan verici özellikleri arasında yer alan 'Tweetception' olarak da yorumlanan tweet içinde tweet özelliği sayesinde artık retweetlere yorum katma şansınız bulunuyor. Yani 140 karakter size yetecek.

Twitter, Tweet içinde tweet

Twitter.com üzerinden başka bir kullanıcının paylaştığı tweet'i kendi tweet'iniz içinde paylaşabilmenizi sağlayan özellik size, paylaşılan tweet'ten kalan 140 karakterlik alana yorum yazabilme imkanı tanıyor.

Bu özelliği kullanmak içinse, linki tweet attığınız kutuya yapıştırmanız ve kendi mesajınızı yazarak yayınlamanız yeterli oluyor. Şu an Twitter tarafından resmi olarak duyurulmayan özelliği önümüzdeki günlerde bizlerde kullanmaya başlayacağız.

Twitter'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ya da Windows Phone cihazlarınıza indirebilirsiniz. Görsel Kaynağı: Mashable





PAYLAŞ