Twitter'da 'Şimdi Satın Al' Özelliği Aktif Oldu - Haberler - indir.com

Twitter'da 'Şimdi Satın Al' Özelliği Aktif Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Dünyaca popüler mikro blog sitesi Twitter, 'Şimdi Satın Al' özelliğini aktif ettiğini duyurdu. Kullanıcılar bu özellik sayesinde E-ticaret sitelerindeki ürünleri Twitter aracılığıyla yönlenecekleri satın alma sayfası üzerinden satın alabilecekler.

İnternet kullanıcılarının olmazsa olmazları arasında yer alan sosyal ağlar, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak pek çok yeniliği getirmeye devam ediyor. Twitter tarafından kısa bir süre önce duyurulan 'Şimdi Satın Al' özelliği de bunlardan birisi.

E-Ticaret siteleri üzerinde ürünlerin adreslerini otomatik olarak tanımlayan bu özellik sayesinde kullanıcılar reklam ve sponsorluk ya da diğer kullanıcılar tarafından paylaşılan satış odaklı sitelerden 'Buy Now' yani 'Şimdi Satın Al' butonuna tıklayarak ödeme sayfasına yönlendirilecek ve satın alma işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Şimdilik kısıtlı kullanıcı sayısı için aktif edilen özellik ilerleyen günlerde tüm Twitter kullanıcılarına sunulacak. Mikro blog sitesi Twitter'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ