Twitter'da reklam şikayeti nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Twitter'da reklam şikayeti nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-25 12:54:42
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

Twitter kullanıcılarına rahatsız oldukları kişi ve sayfaları şikâyet etmeleri yanında, uygunsuz içerikte olan reklamları da şikayet etme fırsatı sunuyor. Kullanıcı odaklı çalıştığı gözlemlenen Twitter sosyal platformu aynı zamanda kullanıcılarına direkt şikâyet formu gibi imkânları da sağlıyor.  Twitter da gezinirken bir reklamdan rahatsız oldunuz. Sakıncalı bulduğunuz reklamı anında Twitter genel merkezine şikâyet edebiliyorsunuz. Bununla birlikte direkt şikâyet adresine erişim sağlamak istiyorsanız bununla ilgili bir form doldurmanız gerekecek.

Bazı reklamlar ve tanıtımlar cihazlara virüs bulaştırabiliyor. Sizde bu ve buna benzer bir sorunla karşılaşmanız durumunda Twitter şikâyet adresine gönül rahatlığıyla şikayette bulunabiliyorsunuz. Aynı zamanda Twitter'da bulunan yasa dışı sakıncalı içerikleri, Telif hakkı bulunan eserleri, marka ihlali durumlarını, sahte ürün, spam reklam, virüslü içerik, virüslü reklam, saldırgan ve kışkırtıcı hareketler, küfür, dil ve din'e karşı hakaret eden kullanıcıları, sayfaları ve reklamları şikâyet edebilirsiniz.

Twitter'da reklam şikayet etme

Öncelikle Twitter hesabınızı aktif hale getiriyorsunuz. Şikâyette bulunmak istediğiniz kişi ve sayfaların profiline girerek şikâyet edebilirsiniz. Aynı zamanda kişi ve sayfalarla birlikte bu seçeneklerin dışında kalan reklam vs. gibi içerikleri şikâyet etmeniz için; help.twitter.com/farms/ads adresinden form doldurarak yapabilirsiniz. Formda bulunan bilgilerin eksiksiz girilmesi Twitterin kullanıcılarına sağladığı zorunluluklar arasında. Size geri dönüş yapılması için herhangi bir zaman belirtilmese de uygun bulunması halinde şikâyetiniz hemen işleme alınıyor ve size bildirim gönderilmek suretiyle haber veriliyor. Her hangi bir sonuç alamama durumunda ise şikâyet işleminizi yinelemeyi unutmayın.





PAYLAŞ