Twitter'da Emojiyle Pizza Siparişi Vermek Artık Mümkün! - Haberler - indir.com

Twitter'da Emojiyle Pizza Siparişi Vermek Artık Mümkün!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-14 11:30:25
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Artık Emojiler ile pizza sipariş dönemi başlıyor. Dünyanın en büyük fast food zincirlerinden Domino's Pizza, kullanıcıların Twitter üzerinden tek tweet ile pizza siparişi vermelerini sağlamak için hazırlıklara başladı.

Son yıllarda sosyal medyanın kullanım oranındaki artış ve insan hayatına kazandırdığı kolaylıklar dikkate alındığında bir çok şirket bu avantajdan faydalanmak istiyor. Daha önce Starbucks'ın başlattığı tweet yoluyla sipariş pek başarılı olmamıştı.

Buna rağmen Domino's Pizza bu işe çok büyük yatırım yaptığını ve başarılı olacağına inandığını ve hazırlıklarını tamamladığını belirtti. Şirketin yeni duyurduğu Tweet-to-Order özelliği sayesinde müşteriler Twitter üzerinden pizza emojisi ile tweet atarak siparişlerini vermiş oluyor.

Şimdilik Amerika'da geçerli olan bu uygulamayı kullanabilmek için; müşterilerin Domino's Pizza'nın web sitesine giriş yaparak Easy-Order özelliğini aktif etmeleri gerekiyor. Ardından Domino's Pizza'nın Twitter hesabına #EasyOrder hastag'i ile tweet atarak siparişlerini tamamlamış oluyorlar. 

Siparişlerinin %50'sini internet üzerinden alan şirket bu uygulaması ile müşterilerinin dikkatini daha çok çekmeyi ve gelir düzeyini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.





PAYLAŞ