Twitter'da alıntılanmış tweetler nasıl görülür - Haberler - indir.com

Twitter'da alıntılanmış tweetler nasıl görülür

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-20 16:38:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Her gün binlerce tweet'in atıldığı bir başlıkta Twitter alıntı yapılan tüm yanıtları görmeyi sağlayan doğrudan bir özellik sunmuyor ve dolayısıyla Twitter'da alıntılanmış tweet'leri görmeyi sağlayan tek tıklamalı bir çözüm bulunmuyor. Fakat bu konu hakkında kullanıcılara sunulan alternatif çözümler bulunuyor. Twitter halihazırda dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biridir. Bu platformu daha detaylı bir şekilde kullanmak için bazı özellikler hakkında bilgi edinmeniz gerekebilir. 

Twitter'da alıntılanmış tweet'leri görme

Orijinal tweet'e yanıt yazarken Quoted Replies botunu etiketleyerek bu tweet'e verilen diğer yanıtların bir bağlantısını alabilirsiniz, ancak bu işlemi yaptığınızı herkes görür ve uygun değildir. Aşağıda belirli bir tweet için alıntılanan tüm yanıtları ve retweetleri aramanın ve bulmanın en kolay yollarından birini gösterdik.

Twitter'da tweet zamanlama dönemi başlıyorTwitter'da tweet zamanlama dönemi başlıyor
  1. Orijinal tweet'e gidin ve tarayıcınızın adres çubuğundaki URL'ye bakın.
  2. Tweet'in URL'sinin sonundaki 19 haneli sayı dizesini kopyalayın.

iPhone veya Android kullanıyorsanız, paylaş simgesine (kalp simgesinin hemen sağındaki simge) basabilirsiniz. Seçenekler listesinden bağlantıyı kopyala öğesine dokunun.

  1. Twitter ana ekranınıza geri döndüğünüzde büyüteçli arama simgesini basın.
  2. Arama çubuğuna url: yazın ve ardından 1. adımda kopyaladığınız sayı dizesini yapıştırın.

Android veya iPhone'daysanız ve bağlantıyı kopyaladıysanız, bu bağlantıyı yapıştırın ve sonunda 19 basamaklı sayı dizisi dışındaki her şeyi silin. Sonra bu sayıların önüne url: yazın.

  1. Şimdi enter tuşuna basın ve ta ta şimdi o tweet'e verilmiş tüm alıntılanmış cevaplara (ve retweet'lere) göz atabilirsiniz.



Twitter, kimliğini doğrulayan herkese Twitter, kimliğini doğrulayan herkese "mavi onay rozeti" verecek
Twitter Hikayeler özelliği Hindistan'da kullanıma sunulduTwitter Hikayeler özelliği Hindistan'da kullanıma sunuldu
Twitter Mayıs ayında kapattığı devlete bağlı sahte hesapları açıkladıTwitter Mayıs ayında kapattığı devlete bağlı sahte hesapları açıkladı

PAYLAŞ