Twitter'a yakın zamanda gelecek olan iki yeni özellik - Haberler - indir.com

Twitter'a yakın zamanda gelecek olan iki yeni özellik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-18 12:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere Twitter daha pek çok yeni Fleets özelliğinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Instagram ve WhatsApp gibi platformlarda aktif bir şekilde kullanılan popüler özelliği kendi bünyesine ekleyecek Twitter iki yeni özellik ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Paylaşıldığı kadarıyla Twittter, uzun bir süredir beklenen "tweetleri beğenmeme" özelliği ve "gruplarda sesli aramalar" üzerinde çalışmalarına devam ediyor. 

Yakın zamanda Twitter'a iki yeni özellik gelecek gibi gözüküyor

Sosyal medya ağları içerisinde çehresinin en yavaş bir şekilde değiştiği platformlardan birisi olan Twitter, son birkaç yıl içerisinde pek çok yeni özellik sundu. Konu hakkındaki en radikal değişiklikler ise kesinlikte sınırlı olan kelime sayısını artırması oldu. İşte bunun üzerine çıkacak olan en farklı özelliklerden biri de yeni duyurduğu Fleets olacak gibi gözüküyor. Bu sayede ise Twitter kullanıcıları hikaye paylaşma özelliğine kavuşacak. Bunun yanı sıra Twitter bir süredir olması beklenen beğenmeme düğmesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Twitter yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisini kazanacak yeni özelliklere kavuşacak. Özellikler üzerinde çalışmalara devam ediliyor. 

Twitter Android için paylaşma özelliği işlevsellik sunuyorTwitter Android için paylaşma özelliği işlevsellik sunuyor

Dünyanın en popüler platformu Twitter üzerinden gün içerisinde birçok paylaşım yapılıyor ve bu paylaşımlar üzerinden hareketli tartışmalar yürütülüyor. Bu durum karşısında rahatsız olunan bir durum olduğunda ise kullanıcılar beğenmeme düğmesine ihtiyaç duyuyordu. İşte söz konusu bu durum hakkında yapılan bir paylaşıma göre Twitter’dan Jackie Singh ve Kayvon Beykpour herhangi bir yanlış bilginin yayılmasının önüne geçmek ve insanların kendilerini daha iyi bir şekilde ifade etmesine yardımcı olmak adına, yeni buton üzerinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Son olarak eklemek gerekirse bu özelliğe ek olarak Twitter gruplar içindeki sesli aramalar için sohbet odalarını daha da gelişmiş hale getiriyor. Twitter üzerinden yapılan bir paylaşımla ortaya çıkan şu anda test edilen özellik, grup sohbetlerini geliştirmeyi amaç ediniyor.


Twitter'a yeni başlayanlar için 10 ipucuTwitter'a yeni başlayanlar için 10 ipucu
Twitter Yönetim Kurulu, aktivist yatırımcının devretme teklifinin ardından CEO'su Jack Dorsey'i desteklediTwitter Yönetim Kurulu, aktivist yatırımcının devretme teklifinin ardından CEO'su Jack Dorsey'i destekledi
Twitter uyarıları kullanıcıları yönlendiriyorTwitter uyarıları kullanıcıları yönlendiriyor

PAYLAŞ